Ce a făcut Anca Țurcașiu pentru primii bani. Celebra artistă muncește de la 14 ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/06/2022, 19:26
Ce a făcut Anca Țurcașiu pentru primii bani. Celebra artistă muncește de la 14 ani
Cum și-a câștigat Anca Țurcașiu primii bani. Cântăreața lucrează de la o vârstă fragedă. Sursa foto: Instagram.com

Anca Țurcașiu a discutat deschis despre cariera pe care și-a construit-o de la o vârstă fragedă. Vedeta a spus ce a făcut pentru primii bani, dar și de când muncește pentru visul său. Artista recunoaște că nu s-a gândit la afaceri.

Cum și-a câștigat Anca Țurcașiu primii bani. Cântăreața lucrează de la o vârstă fragedă

Anca Țurcașiu muncește de la 16 ani, vârstă la care a primit primul salariu. Îndrăgita cântăreață este independentă din punct de vedere financiar de atunci, lucru care nu poate decât să o bucure în momentul de față.

„De la 16 ani, câștigam foarte mulți bani. Acasă îi aduceam pe toți, nu pot să spun că am fost isteață să îi investesc în ceva, să fac afaceri. Și astăzi, nu știu, dacă mă pui să vând ceva, mai bine ți-l fac cadou decât să îți vând ceva.

Nu pot să fac așa ceva și nici nu voi face. Raportarea mea la bucurie și la viață este cu totul alta, am alte sisteme de valori, alte bucurii și alte principii. Mă raportez strict la sufletul meu, la memoria mea, la amintirile mele.

Dacă investesc în ceva, investesc în călătorii, prieteni, în meseria mea. Am cântat multe cântece ale multor artiști și m-a propulsat, practic, Festivalul de la Mamaia 1986, acela era emblema României. Aveam 16 ani și am luat o mențiune.

Am fost cu Loredana Groza în anul acela, ea a luat trofeul, și de atunci am început călătoria, eu pregătindu-mă în paralel pentru teatru, fiindcă asta a fost viața mea. Și am și dat la IATC în 1989, înainte de Revoluție, și am fost prima sub linie.

Au fost acolo niște chestii care s-au întâmplat, nu comentez. Ideea e că nu am intrat din anumite circumstanțe”, a mărturisit vedeta într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Anca Țurcașiu, pasionată de atletism și chimie

Anca Țurcașiu a devenit cunoscută la o vârstă mică. La numai 14 ani debuta în actorie, iar doi ani mai târziu în muzică. În prezent, este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică ușoară, cu o carieră impresionantă.

Vedeta și-a urmat pasiunea după ce a fost îndrumată de mama sa, însă în copilărie i-a plăcut foarte mult sportul. A făcut atletism, dar a iubit în aceeași măsură și chimia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×