Anca Țurcașiu arată bestial la aproape 50 de ani! Fosta Miss Litoral și-a schimbat look-ul – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/12/2019, 14:40
Anca Țurcașiu arată bestial la aproape 50 de ani! Fosta Miss Litoral și-a schimbat look-ul – Foto GALERIE FOTO
Anca Țurcașiu nu mai e șatenă! Vedeta continuă să fie la fel de frumoasă și nu își arată deloc vârsta. Sursa foto: Instagram Anca Țurcașiu

Pare greu de crezut, dar îndrăgita actriță și cântăreață Anca Țurcașiu mai are puțin și ajunge la rotunda vârstă de 50 de ani! Vedeta nu ține secret stilul ei de viață, cunoscut fiind faptul că nu mai consumă carne de mai bine de 30 de ani.

Anca Țurcașiu, un nou look

Pe lângă asta, Anca este o împătimită a sportului și, de fiecare dată când are timp, își pune corpul în mișcare. Fosta Miss Litoral își schimbă destul de des look-ul, iar ultima încercare o prinde bine.

Vedeta TVR a postat o imagine pe Instagram în care și-a surprins fanii cu o nouă culoare a părului și cu un breton diferit. Anca a trecut pe blond și zău că îi stă foarte bine!

Actrița face eforturi intense să arate atât de bine

„Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă”, a declarat Anca într-un interviu mai recent pentru revista Viva!.

Femeia spune că reușește să își ascundă vârsta cu foarte multe eforturi și că în cazul ei nu se aplică genele bune.

„E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie”, a mai spus Anca.

„Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”, a mai spus artista.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete feminine din România. În anul 1991, a devenit populară după ce a câștigat titlul de Miss Litoral.

Trei ani mai târziu, a cucerit suflarea masculină în pelicula „A doua cădere a Constantinopolului”, film care a propulsat-o în linia actrițelor de succes din noua generație nouăzecistă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×