Anca Ţurcaşiu s-a pozat fără pic de machiaj la 48 de ani! Cum se păstrează tânără: „Mănânc ardei iuţi zilnic”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 14:13
Anca Ţurcaşiu s-a pozat fără pic de machiaj la 48 de ani! Cum se păstrează tânără: „Mănânc ardei iuţi zilnic” GALERIE FOTO

Anca Ţurcaşiu este una dintre vedetele din România care are curajul de a se afişa fără pic de machiaj pe faţă. Mai mult, artista a vrut să fie 100% naturală, aşa că nici nu s-a coafat şi a postat pe un site de socializare o fotografie în care arată fix aşa cum a lăsat-o mama natură.

Aceasta are secretele ei şi nu se zgârceşte cu acestea. Recent, vedeta a mărturisit că se păstreză în formă consumând multe alimente naturale. Ce este inedit în toată această dietă pe bază de legume este că una dintre acestea este ardeiul iute şi modul în care este consumat.

Anca Ţurcaşiu s-a pozat fără pic de machiaj la 48 de ani

Anca Ţurcaşiu a povestit că mânăncă 5-6 ardei iuţi în fiecare zi şi pentru a se putea bucura mereu de beneficiile acestor legume şi-a pus soţul să cultive în grădină. Vedeta a oferit detalii despre cum consumă leguma: „Cineva mi-a spus odată că trăim mai mult dacă peste 50% din ce ai în farfurie este verde. Mănânc ardei iuți în fiecare zi. Vreo 6-7.

Îmi place mie să mănânc. Am făcut crescătorie de ardei iuți, aducând semințe și ardei iuți de prin Asia. Cristi (Cristian Georgescu, soțul ei – n.r.) cultivă ardei iuți în grădină, pentru că nu putem să trăim fără”, a spus Anca Ţurcaşiu.

Anca Ţurcaşiu are curajul de a se fotografia fără pic de machiaj pe faţă şi la vârsta de 49 de ani
Anca Ţurcaşiu are curajul de a se fotografia fără pic de machiaj pe faţă şi la vârsta de 49 de ani

Anca Ţurcaşiu s-a născut pe 8 mai 1970 şi are 48 de ani. Este actriţă şi cântăreaţă, iar Miss Litoral (1991) şi A doua cădere a Constantinopolului (1994) sunt două dintre apariţiile acesteia. Este căsătorită şi are un băiat.

Vedeta locuieşte în Bucureşti de ceva timp, aici unde şi-a cumpărat o casă: „Am văzut o groapă săpată lângă blocul nostru și am luat în faza de construcție într-un bloc nou foarte frumos mai mare puțin și practic stăm pe aceeași stradă a fost o minune pt că zona aia este cea mai frumoasă în opinia mea Cotroceni-Panduri”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×