DRAMA Ancăi Ţurcaşiu! Un nou caz Mădălina Manole!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/10/2015, 00:00
DRAMA Ancăi Ţurcaşiu! Un nou caz Mădălina Manole! GALERIE FOTO

La prima vedere, e fericită, însă, în realitate, încă o doare că a fost nevoită să renunţe la cariera muzicală. După ce producătorii muzicali i-au închis, pe rând, uşa în nas, Anca Ţurcaşiu, actriţă cu diplomă, şi-a clădit o altă carieră în teatru.

Colegă de generaţie cu Mădălina Manole, cântăreaţa şi-a mărturisit drama într-un exces de sinceritate.

Klaus IOHANNIS şi soţia lui, CRITICAŢI pentru că au postat ACESTE FOTOGRAFII pe FACEBOOK! Vezi imaginile cu preşedintele ROM NIEI DESFIINŢATE pe internet

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI SENZAŢIONALE CU ANCA ŢURCAŞIU! LA 45 DE ANI ARATĂ DIVIN! FOTOGRAFIIILE SÎNT SPECTACULOASE!

O simplă întrebare despre muzică a fost picătura care a umplut paharul pentru Anca Ţurcaşiu, demonstrând că frustrările Mădălinei Manole erau reale. „Nu ştiu ce mai e nou în muzică pentru că nu mai fac asta de vreo 10 ani. Cu cine să mă bat, pentru ce? Să-mi închidă uşile în nas?! Ce, am nevoie să fiu nefericită pe pământ sau ce? Merg acolo unde sunt iubită, apreciată, aplaudată – în zona de teatru şi cânt în continuare cu orchestra condusă de Petre Geambaşu. Am vreo şase roluri principale în şase spectacole, majoritatea comedii”, a răbufnit artista.

Galerie FOTO! SCANDALOS! Chiar aşa ARATĂ! Ea e PROFESOARA care ŞI-A SEDUS elevul de 15 ani! 

„E un nonsens să mă gândesc la viitor”

Când vine vorba despre fiul ei, Alexandru, în clasa a XI-a, Anca surprinde din nou: „Fiul meu studiază magia cu ajutorul cărţilor de joc şi îi place foarte mult. A făcut pian, cânta foarte frumos, dar s-a oprit. Nu mă gândesc niciodată la viitor, e un nonsens, pentru că nu ştim ce se întâmplă peste cinci minute. De ce să-mi fac planuri?! Trăiesc în prezent. Bineînţeles că mă gândesc la ziua de mâine sau când îmi planific o călătorie, dar nu ce va face copilul meu peste cinci ani, e aberant. Cum să mă gândesc de acum la o carieră pentru el, mi se pare o stupizenie să faci asta!? Ce va fi va fi! Ştiu sigur că va face cu pasiune ceea ce va dori şi că va fi fericit”.

GALERIE FOTO. Dezvăluire INCENDIARĂ! Asta e BOMBA SEXY a lui Vladimir Putin! Imaginile au fost făcute PUBLICE! 

„Cei care vor diete să consulte un nutriţionist”

La 45 de ani arată ca la 20 şi susţine că totul se datorează echilibrului. „Genetic, nu ştiu dacă aş fi avut măsurile acestea, că mama a fost cam plinuţă. Ţin la sport, dietă, somn şi odihnă cât se poate. N-am apelat la nicio intervenţie estetică pentru că n-am avut nevoie şi nici nu cred că voi avea. Prefer metodele noninvazive, adică nu bisturiu şi injecţii. Cei care vor diete să consulte un nutriţionist, nu să caute pe internet sau să mă asculte pe mine, care sunt actriţă, cântăreaţă şi designer de interioare”, spune Anca.

Poze de colecţie! Prodanca, gravidă. Nu ai văzut-o niciodată aşa!

Mănâncă de cinci ori pe zi

Ovo-lacto-vegetariană de 25 de ani, Anca a învăţat de la nutriţionişti să mănânce de cinci ori pe zi, alimente în cantităţi mici şi corect asociate. „Nu mănânc dulce, doar miere dimineaţa, la cafea, şi rar un cub de ciocolată cu 70% cacao. Beau doar apă plată, limonadă şi, ocazional, vin roşu. Mă trezesc de obicei la 7.00. Sunt eforturi, nu-i uşor!”, a povestit artista care n-a tăiat de pe lista plăcerilor şi ţigara.

„Planifici ceva şi peste două zile ţi-ai rupt picioarele, Doamne fereşte, sau ţi-a căzut o cărămidă în cap. Nu plănuiesc nimic!”, ANCA ŢURCAŞIU

19 ani de carieră muzicală a avut Anca Ţurcaşiu (1986-2005).

„Mă organizez şi aşa ajung să fac de mâncare şi ordine în casă, să bag şi o maşină la spălat, să fiu şi la repetiţii, mai dau cu o mătură, pun masa, mai spăl un vas şi fug iarăşi la teatru.”, ANCA ŢURCAŞIU

Sursă: www.ziarulring.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×