Loredana Groza e în doliu! Mesajul emoţionant al artistei: „Îţi mulţumesc că ai fost alături de mine”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/07/2019, 17:53
Loredana Groza e în doliu! Mesajul emoţionant al artistei: „Îţi mulţumesc că ai fost alături de mine”
Loredana Groza, în doliu. Sursa foto: Captură PRO TV

Loredana Groza și ceilalți artiști din România au pierdut o ființă dragă. Un om pe care l-au cunoscut îndeaproape și care a însemnat foarte mult pentru muzicieni, actori și dansatori. Cristian Singer, unul dintre cei mai respectați regizori de sunet s-a stins din viață și a lăsat o serie de regrete în urmă, iar fosta jurată de la Vocea României a scris un mesaj emoționant în memoria lui.

Loredana Groza, mesaj emoționant în amintirea lui Cristian Singer

Sunetistul a plecat mult prea devreme din această lume, iar Loredana a scris cu lacrimi în ochi un mesaj pe care îl adresează familiei și prietenilor lui Cristi. Vedeta i-a mulțumit pentru toți anii în care l-a cunoscut, pentru că a dovedit ce înseamnă să fii un om cu suflet mare. Artista a scris câte un mesaj special atât pe Instagram cât și pe Facebook.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Aceasta a scris că Singer a dat dovadă de generozitate, loitalitate și profesionalism, calități tot mai rare mai ales în industria artstică. Blondina a mai scris că el era omul care venea primul la orice eveniment și se asigura ca muzica să se audă bine și era ultimul care plecat de la concerte, că a fost ca un înger păzitor pentru cântăreți, iar acum va avea parte de îngeri păzitori acolo sus.

Sunetistul Cristian Singer a murit, iar vestea a întristat-o pe Lori. Sursa foto: kfetele.ro

„Îngerii vor avea grijă de tine în drum spre cer”

„Cristi: (atât de mulți ani cu experiențe minunate împreună, tone de concerte, atâtea turnee pe care le-am făcut, unde ai fost necondiționat alături e bine, la bine, dar și la rău… Tu ai plecat dintr-o dată fără să spui rămas bun… Îți mulțumesc pentru toți acești ani pe care i-am petrecut împreună, îți mulțumesc pentru că ești o ființă umană excepțională, îți mulțumesc pentru loialitate, generozitate și profesionalism…

Ai fost cel mai tare, Singer! Odihnește-te în pace, prietenul meu drag Îmi va fi dor de tine. Îngerii vor avea grijă de tine în drum spre cer… Adio”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×