Loredana Groza e în doliu! Mesajul emoţionant al artistei: „Îţi mulţumesc că ai fost alături de mine”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/07/2019, 17:53
Loredana Groza e în doliu! Mesajul emoţionant al artistei: „Îţi mulţumesc că ai fost alături de mine”
Loredana Groza, în doliu. Sursa foto: Captură PRO TV

Loredana Groza și ceilalți artiști din România au pierdut o ființă dragă. Un om pe care l-au cunoscut îndeaproape și care a însemnat foarte mult pentru muzicieni, actori și dansatori. Cristian Singer, unul dintre cei mai respectați regizori de sunet s-a stins din viață și a lăsat o serie de regrete în urmă, iar fosta jurată de la Vocea României a scris un mesaj emoționant în memoria lui.

Loredana Groza, mesaj emoționant în amintirea lui Cristian Singer

Sunetistul a plecat mult prea devreme din această lume, iar Loredana a scris cu lacrimi în ochi un mesaj pe care îl adresează familiei și prietenilor lui Cristi. Vedeta i-a mulțumit pentru toți anii în care l-a cunoscut, pentru că a dovedit ce înseamnă să fii un om cu suflet mare. Artista a scris câte un mesaj special atât pe Instagram cât și pe Facebook.

Aceasta a scris că Singer a dat dovadă de generozitate, loitalitate și profesionalism, calități tot mai rare mai ales în industria artstică. Blondina a mai scris că el era omul care venea primul la orice eveniment și se asigura ca muzica să se audă bine și era ultimul care plecat de la concerte, că a fost ca un înger păzitor pentru cântăreți, iar acum va avea parte de îngeri păzitori acolo sus.

Sunetistul Cristian Singer a murit, iar vestea a întristat-o pe Lori. Sursa foto: kfetele.ro

„Îngerii vor avea grijă de tine în drum spre cer”

„Cristi: (atât de mulți ani cu experiențe minunate împreună, tone de concerte, atâtea turnee pe care le-am făcut, unde ai fost necondiționat alături e bine, la bine, dar și la rău… Tu ai plecat dintr-o dată fără să spui rămas bun… Îți mulțumesc pentru toți acești ani pe care i-am petrecut împreună, îți mulțumesc pentru că ești o ființă umană excepțională, îți mulțumesc pentru loialitate, generozitate și profesionalism…

Ai fost cel mai tare, Singer! Odihnește-te în pace, prietenul meu drag Îmi va fi dor de tine. Îngerii vor avea grijă de tine în drum spre cer… Adio”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×