Catrinel Sandu e în doliu! Tatăl ei a murit în spital, după ce a suferit un accident vascular

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/07/2019, 09:40
Catrinel Sandu e în doliu! Tatăl ei a murit în spital, după ce a suferit un accident vascular
Catrinel Sandu și-a pierdut tatăl aseară. Sursa foto: Click

Catrinel Sandu trece prin momente dificile. Tatăl ei a murit în spital în urma unui accident vascular, iar vedeta venise tocmai din America, unde s-a stabilit de câțiva ani, pentru a fi alături de părintele ei. Problemele de sănătate ale acestuia s-au acutizat în ultima vreme, însă Catrinel spera până în ultima clipă că se va face bine.

Catrinel Sandu și-a pierdut tatăl aseară. Acesta avea 71 de ani

Tatăl lui Catrinel Sandu se afla în spital de mai bine de trei luni, iar decesul a avut loc aseară, la ora 22. Bărbatul era la Spitalul Colentina, unde a fost internat după ce a suferit un accident vascular cerebral. Catrinel a venit din Statele Unite ale Americii acum două săptămâni pentru a fi alături de cel mai important bărbat din viața ei, cel care a crescut-o.

Nicolae Sandu avea 71 de ani și o stare de sănătate tot mai precară. A ajuns la Spitalul Colentina pe 20 martie, iar medicii au declarat atunci că prezenta semnele unui accident vascular. Medicii au stabilit imediat diagnosticul și anume de hematom intracerebral spontan fronto-temporo-insular drept.

Catrinel trăiește în America de mai mulți ani. Sursa foto: Antena 1

Nicolae Sandu, un istoric de probleme medicale stufos

De altfel, tatăl vedetei era hipertensiv și avea antecedente medicale care îi complicau tratamentul. Acesta avea diabet zaharat de tip II, hipertensiune arterială și insuficiență cardio-respiratorie. Catrinel nu a aflat tot adevărul despre situația medicală a tatălui ei până să vină în țară, căci mama ei și ceilalți membri ai familiei au încercat să o protejeze.

„Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă, deși nu știu dacă alții ar fi procedat la fel. Sunt altfel oamenii de la Colentina. Și nu se comportă doar cu mine așa, ci cu toți pacienții. Sperăm la o minune, speranța moare ultima”, povestea Catrinel Sandu cu puțin timp înainte ca Nicolae să plece la cele veșnice, acum aproximativ i săptămână, conform click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×