Tatăl lui Catrinel Sandu, pe moarte! Prima reacție a vedetei: “Sunt şanse de 1 la sută să îşi revină”

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/06/2019, 19:05
Tatăl lui Catrinel Sandu, pe moarte! Prima reacție a vedetei: “Sunt şanse de 1 la sută să îşi revină”
Tatăl lui Catrinel Sandu suferise un atac vascular cerebral. Sursa foto: CANCAN.RO

Catrinel Sandu a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei, care este pe moarte, și a spus că șansele de supraviețuire ale acestuia sunt de 1%. Catrinel a ajuns de urgență din Statele Unite ale Americii pentru a-și vedea tatăl. Nicu Sandu este internat la Spitalul Colentina, unde a ajuns după un atac vascular cerebral puternic.

Tatăl lui Catrinel Sandu, în stare critică

„Săptămâna trecută am ajuns în țară. Am vrut să vin când i s-a întâmplat nenororcirea, însă mama a spus să mai aștept puțin, pentru că nu sunt grave lucrurile. Am discutat și cu medicii, în frunte cu directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, Dr. Bogdan Furtună, și m-au asigurat că mă vor anunța imediat ce lucrurile o iau pe alt făgaș.

Totul a fost în parametri normali, iar săptămâna trecută, după ce am luat vacanță de la școala unde predau, am sosit în România”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click!. Catrinel a mai spus că starea tatălui ei s-a înrăutățit de marți încoace, atunci când acesta ajunsese la Spitalul Colentina.

Catrinel Sandu și Steve, actualul ei partener. Sursa foto: UNICA.RO

Catrinel: „Sunt șanse de 1% să supraviețuiască”

Aceasta i-a promis în vizita pe care a făcut-o la spital că va fi puternică și i-a urat și lui să lupte ca să poată participa la nunta ei, lucru pe care Nicu și l-a dorit atât de mult. Vedeta a declarat că șansele de supraviețuire ale tatălui ei sunt mici, dar speranța moare ultima și se roagă neîncetat ca acesta să dea semne de revenire.

„Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă, deși nu știu dacă alții ar fi procedat la fel. Sunt altfel oamenii de la Colentina”, a mai spus Catrinel Sandu pentru aceeași sursă. Vedeta a mai dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că tatăl ei a întrebat mult de ea în ultimele săptămâni.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×