Cum arată acum Loredana Groza. Ce i s-a întâmplat după multiplele operații estetice. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/05/2019, 11:06
Cum arată acum Loredana Groza. Ce i s-a întâmplat după multiplele operații estetice. FOTO GALERIE FOTO
Loredana Groza și-a schimbat înfățișarea odată cu trecerea anilor. Sursa foto: HEPTA.RO

Loredana Groza este una dintre cele mai mari dive din muzica românească, iar în ultima vreme aparițiile ei i-au șocat pe toți. Vedeta a recurs la retușuri la nivelul feței și nu mai arată deloc așa cum o știam acum câțiva ani, ba chiar acum câteva luni. Co-prezentatoarea emisiunii ”Cântă acum cu mine” de la PRO TV l-a uimit până și pe Cătălin Măruță cu înfățișarea ei.

Loredana Groza, transformată radical

Prezentă în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV, Loredana Groza a șocat o țară întreagă. Din galeria foto din acest articol se poate observa cu ochiul liber ce fel de intervenții și-a făcut vedeta. Cântăreața are pomeții schimbați și buzele mărite, semn că vrea să lupte cu orice preț împotriva îmbătrânirii.

Loredana se apropie vertiginos de vârsta de 50 de ani, însă aspectul ei fizic nu îi arată această vârstă, mulțumită intervențiilor estetice. Cântăreața pe care mulți au comparat-o în anii ei de glorie cu Madonna, arată complet diferit. Decolteul ei este mult mai generos, ochii au suferit și ei modificări (par mai asiatici), iar colțurile gurii sunt mai întinse.

Loredana Groza este complet schimbată. Sursa foto: PRO TV

Diva s-a îngrășat nițel, dar îi stă bine

Pe lângă toate aceste schimbări, pe vedetă o avantajează și kilogramele în plus pe care le-a acumulat, căci acum are curbe care îi pun în evidență și mai mult trăsăturile frumoase pe care le avea oricum. Chiar și cu niște kilograme în plus, Loredana continuă să fie idolul multor români și nu lasă în continuare pe nimeni indiferent.

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat recent Loredana Groza când a fost întrebată în legătură cu operațiile ei estetice.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×