Loredana Groza, de nerecunoscut! Ultimele imagini i-au uimit pe fani FOTO

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
22/03/2019, 15:23
Loredana Groza, de nerecunoscut! Ultimele imagini i-au uimit pe fani FOTO GALERIE FOTO
Fanii nu au recunoscut-o! Cum s-a afișat Loredana Groza?

Loredana Groza și-a surprins fanii în ultima fotografie postată pe un site de socializare. Artista avea alt stil față de cel pe care îl abordează deobicei în aparițiile televizate sau diverse evenimente publice. De ceva vreme se tot aduce vorba de schimbările fizice vizibile ale cântăreței, însă artista nu a infirmat și nici nu a afirmat că ar fi apelat la măestria medicilor esteticieni.  În ultima perioadă, fanii artistei s-au cam împărțit în două tabere: cei care o susțin neîncetat și cei care o critică pentru așa-zisa vulgaritate din perioada recentă. „Te-ai tunat frate…wow!/ Prea decoltată. Înțeleg că ai ce arăta, însă să ținem cont și de vârstă. Nu zic să te înfășori până la gură, însă așa mi se pare puțin vulgar. Sorry Lori”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Loredana Groza, de nerecunoscut! Fanii sunt uimiți

Loredana Groza a postat o fotografie care i-a uimit pe urmăritorii săi din mediul online. Poza în cauză a strâns peste 3.000 de like-rui în doar 24 de ore. Mulți dintre cei care o apreciază i-au scris că se menține extraordinar și că arată mult mai tânără decât arată vârsta din buletin.

Artista se bucură acum de participarea la cel mai nou show de muzică, Cântă Acum cu Mine, și de rolul de mamă. Fiica sa, Elena, este extrem de fericită de relația pe care o are cu Jean Gavril, celebru cântăreț.  “Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena”.

Loredana Groza și-a surprins fanii
Loredana Groza și-a surprins fanii

Elena, fiica Loredanei Groza, îndrăgostită până peste cap

Elena are 21 de ani și trăiește o frumoasă poveste de dragostei alături de Jean Gavril, un cunoscut artist la început de carieră. „Unde e iubirea ce mi-ai promis, s-a pierdut undeva pe la tine între tocuri?/M-am săturat, dar cât să te cerţi/Gustă-ţi cuvintele înainte să arunci cu săgeţi/Cât de naiv, să te iubesc/ Cu un clipit din gene îmi schimbi întregul univers/Fericirea, fericirea mea n-a fost nicicând mai tristă, iubire/Nici adevărul, adevărul tău n-a fost nicicând prea sincer/Aşa că spune-mi te rog!”, spun versurile tinerei adresate iubitului ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×