Câți bani ia Loredana Groza pentru un concert! Încasează o suma uriașă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 08:23
Câți bani ia Loredana Groza pentru un concert! Încasează o suma uriașă GALERIE FOTO
Câți bani ia Loredana Groza pentru un concert!

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de pe scena românească, iar asta se vede și la bani. Artista a știut de-a lungul timpului cum să se reinventeze, când să-și schimbe stilul și cu ce echipe să lucreze, astfel încât, timp de trei decenii de când urcă pe scenele din țara noastră, dar și din alte state din întreaga lume, și-a păstrat popularitatea. Dat fiind longevitatea ei, sumele pe care le încasează la un singur concert sunt extrem de frumoase.

Loredana Groza câștigă pentru un concert aproape 12.500 de euro

”Modonna României” câștigă la un concert aproximativ 12.500 de euro. Bineînțeles, prețul poate fi negociat, așa că poate ajunge să fie chiar unul mult mai mare. După cum spune chiar artista: ”În meseria de artist nu există niciodată un final”, așa că, pe lângă muzică, Loredana este implicată și în multe alte proiecte. Multe dintre proiectele sale din ultimii ani au adus-o și pe scena teatrului ori în lumea cinematografiei, iar cântăreața este tot timpul deschisă la nou.

„Eu sunt întotdeauna deschisă colaborărilor. Ar fi trebuit să fac un rol foarte drag mie, dar au apărut niște evenimente, iar acel lucru nu s-a mai întâmplat . Dar asta nu înseamnă că nu sunt în căutarea unui rol superb și a unui regizor pe măsura rolului și a așteptărilor . Sunt convinsă că atunci când ai răbdare și ești pregătită să aștepți și nu alergi după orice chestie efemeră, lucrurile vin de la sine spre tine”, a spus Loredana acum o vreme.

Câți bani ia Loredana Groza pentru un concert! Încasează o suma uriașă
Loredana Groza, alături de fiica sa

Loredana, despre relația cu fiica sa:”Așa mi-aș fi dorit să fi fost și relația cu mama mea”

Curajoasă, iubitoare, iubită de public, om de succes, dar și mamă, reușește să le ducă la bun sfârșit pe toate și se pare că în postura de mamă se descurcă cel mai bine, căci cele două au o relație de prietenie foarte strânsă, merg peste tot împreună și se bucură una de alta în fiecare moment. Despre relația cu fiica sa, ajunsă la adolescență, Loredana spune: „Este o relaţie excelentă, cum n-aş fi crezut niciodată.

Câți bani ia Loredana Groza pentru un concert! Încasează o suma uriașă
”Modonna României” câștigă la un concert aproximativ 12.500 de euro

Aşa mi-aş fi dorit să fi fost și relația cu mama mea, chiar dacă acum este bună, în adolescenţă eram rebelă, cum am şi rămas de altfel. Am învăţat din asta şi am încercat să fiu altfel, să trec de patternul acela cu care am fost crescută şi să îmi depăşesc limita şi condiţionările, pe care fără să vrem viaţa, familia și oamenii din jur ni le impun. Cred că eu şi fiica mea am reuşit asta şi sunt foarte fericită”, a povestit Loredana Groza pentru infomusic.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×