Lora rămâne la PRO TV și după întoarcerea Adelei Popescu. Ce au pregătit șefii postului de televiziune

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 16:50
Lora rămâne la PRO TV și după întoarcerea Adelei Popescu. Ce au pregătit șefii postului de televiziune
Lora rămâne la PRO TV și după revenirea Adelei Popescu, la toamnă. Sursa foto: PRO TV

Lora va rămâne la PRO TV și după ce Adela Popescu se va întoarce din concediul de maternitate la matinalul „Vorbește lumea”, cel pe care fosta membră a trupei Wassabi l-a prezentat în ultima vreme. Se pare că producătorii de la PRO au fost încântați de felul în care s-a descurcat cântăreața în rolul de prezentatoare așa că au decis să o păstreze.

Lora rămâne la PRO TV pentru că a dovedit că e o profesionistă

Nu se știe cu exactitate ce anume va prezenta Lora la PRO TV, dar șefii din Pache Protopopescu o vor include în mod cert în proiectele din grila de toamnă, atunci când Adela Popescu se va întoarce la emisiune, alături de Gabriel Coveșeanu, scrie libertatea.ro. Lora spusese că nu e adepta casting-urilor și că se descurcă mai bine când e pusă în acțiune.

Cu toate acestea, jurnaliștii scriu că Lora va dori ca pentru proiectele viitoare de la PRO TV să dea anumite probe. „Eu n-am mai fost așa în rolul de prezentator, am mai încercat, dar nu se compară. Experiența de la «Vorbește lumea», în primul rând, este în direct, este în fiecare dimineața trezirea și trebuie să ai aceeași stare bună. N-am știut cât de greu poate fi!”, a declarat Lora într-un interviu pentru revista Viva!.

Lora se descurcă de minune în postura de prezentatoare. Sursa foto: PRO TV

Alte cântărețe care au ajuns prezentatoare tv

Lora nu este singura cântăreață care și-a încercat norocul pe micul ecran, în postura de prezentatoare. Mai există alte artiste celebre care au demonstrat că pot face față și în calitate de moderatoare.

Dintre ele le amintim în special pe Corina Chiriac, care prezintă o emisiune duminicală la Național TV, dar și pe Andreea Bănică, artista care a înlocuit-o pe Ilinca Vandici la Bravo, ai stil pe perioada concediului maternal.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×