Lora, suspectă de cancer! Prezentatoarea Vorbește lumea, de la Pro TV, dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 11:23
Lora, suspectă de cancer! Prezentatoarea Vorbește lumea, de la Pro TV, dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut GALERIE FOTO
Lora a dezvăluit că a fost suspectă de cancer

Lora a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, difuzată pe Pro TV că a fost suspectă de cancer. Prezentatoarea a vorbit deschis despre impasul din viața ei. „Medicii de aici mi-au dat un diagnostic destul de grav. Era aproape de cancer.

În străinătate m-au și operat. Era ceva ușor, total opus de ce mi-au spus aici. M-am speciat foarte tare”, a spus artista. De altfel, poate și acesta este motivul pentru care îndrăgita cântăreață a trecut în ultima perioadă prin diferite transformări de look ori de stil.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Lora a fost suspectă de cancer!

De asemenea, momentul delicat prin care a trecut a făcut-o să aleagă o definiție pentru meseria sa, pe care o consideră drept vindecare.  „Îmi doresc foarte tare să nu mai existe războiul ăsta între undeground și mainstream, pentru că este o mare greșeală. În general muzica este făcută să vindece sau să scoată din tine anumite emoții. Și n-are cum vreo emoție sau vreun sentiment, că e mai popular sau mai rar întâlnit, să fie considerat mai important decât altul.

Lora, suspectă de cancer! Prezentatoarea Vorbește lumea, de la Pro TV, dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut
Lora prezită emisiunea ”Vorbește lumea” alături de Cove

Dacă o piesă e veselă, e normal să fie populară, pentru că toată lumea își dorește să uite de probleme și să fie în asentimentul altor oameni, dar dacă e o stare de melancolie generală, e normal să prindă o piesă lentă, dar asta nu înseamnă că este de proastă calitate doar pentru că e foarte populară. Nu neapărat ce e popular e prost și cred că suntem la granița aia, unde începem să înțelegem chestia asta”, a declarat vedeta într-un interviu pentru news.zonga.ro. Cântăreața a devenit gazda emisiunii, alături de Gabriel Coveșanu, în locul Adelei Popescu, care a intrat în urmă cu puțin timp în concediu prenatal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×