Lora a renunțat la machiaj! Cum arată cântăreața

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
29/09/2018, 12:28
Lora a renunțat la machiaj! Cum arată cântăreața GALERIE FOTO
Lora a renunțat la machiaj! Cum arată cântăreața

Lora a renunțat la machiaj și le-a arătat fanilor săi adevărata sa față. Recent, cântăreața Lora a vrut să demonstreze că nu are nicio problemă să se afișeze fără makeup în fața oamenilor, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Lora nu se mai machiază

Frumoasa blondă arată extrem de bine naturală, iar când spunem naturală ne referim strict la faptul că a renunțat la produsele cosmetice. Lora este una dintre cântărețele de nerecunoscut. Aceasta a apelat la chirurgii plasticini pentru „ajustări” care i-au schimbat complet fizionomia feței, dar și aspectul fizic.

Operațiile estetice la care a recurs Lora pentru a ajunge la rezultatul de acum au făcut-o pe artistă să fie una dintre cele mai frumoase femei din România. Lora are o intervenție la nivelul nasului (rinoplastie), fațete dentare, acid hialuronic în buze, dar și în pomeți ș.a.m.d.

Lora, criticată de fani

Reacțiile fanilor au fost pozitive, dar au existat și „răutăcioși”, care au criticat-o pe cântăreță pentru alegerile făcute. „Te-ai operat într-un hal încât nu te mai recunoaşte lumea… păcat de tine. Erai mai frumoasă înainte!”, i-a scris cineva Lorei. „M-am operat? I-auzi. Când?”, a răspuns Lora fanilor răutăcioși. „Eşti frumoasă şi începi să semeni la chip cu Jennifer Lopez şi îmi place”, a scris vedeta celor care o apreciază.

În ultima vreme există un apetit tot mai crescut pentru intervențiile chirurgicale estetice. Celebritățile de peste ocean dau tonul acestora, iar vedetele noastre „execută”. Moda operațiilor estetice se află la apogeul popularității, iar tot mai mulți oameni – femei, dar și bărbați – apelează la bisturiul chirurgului pentru a ajunge la rezultatele mult dorite. Un lucru negativ este și faptul că foarte mulți exagerează și ajung să se mutileze.

Sunt foarte multe vedete și de la noi care au exagerat și au ajuns să arate execrabil, iar acest lucru se întâmplă atunci când nu mai există limite.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×