Lora a suprins pe toată lumea cu schimbările look-ului său

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/09/2018, 16:37
Lora a suprins pe toată lumea cu schimbările look-ului său GALERIE FOTO

Cântăreața Lora este din ce în ce mai schimbată. Blonda și-a schimbat până și stilul muzical, dar și modul în care arată. Look-ul său cel nou a pus gurile rele pe gânduri, acestea spunând că s-a operat extrem de mult și că din această cauză arată foarte diferit de diferit.

Citește și: Un localnic din Botoșani și-a făcut trecere de pietoni. Omul este acum anchetat

Vedeta are un alt look  față de cum arăta în momentul în care cânta în trupa wassabi, la începutul carierei sale muzicale. Aceasta avea același păr blond, dar nasul ei era destul de diferit de cel de acum, la fel și buzele și pomeții.  Ce lucruri a ales să schimbe artista pentru a arăta exact așa cum își dorește și ce secrete pentru siluetă are aceasta?

Citește și: O stațiune turistică fără gară și transport este plină de gunoaie

Lora, schimbare radicală

Presa mondenă a scris despre unele posibile schimbări datorate mâinilor medicilor esteticieni. Acestea ar fi la nas și la forma buzelor. Unii din fanii acesteia nu au fost prea încântați de noul look al cântăreței, pe când alții o consideră din ce în ce mai frumoasă. „Te-ai operat într-un hal încât nu te mai recunoaşte lumea… păcat de tine. Erai mai frumoasă înainte!”, i-a scris cineva Lorei. „M-am operat? I-auzi. Când?”, a răspuns Lora fanilor răutăcioși. „Eşti frumoasă şi începi să semeni la chip cu Jennifer Lopez şi îmi place”, a scris vedeta celor care o apreciază.

Lora, înainte de operația de rinoplastie.
Lora a suprins pe toată lumea cu schimbările ei de înfățișare

Lora este una din vedetele care au suferit ceva schimbări la nivelul feței. Se pare că din cauză că orificiul său nazal era mult prea strâmt, ca rezultat al unei rinoplastii nereușite, artista nu putea respira bine pe nas. Din această cauză avea probleme cu echilibrul și stări de leșin.„Nu puteam sa cant si sa dansez in acelasi timp, sa ma odihnesc, iar daca aveam emotii, din cauza ca trageam aer si pe nas, simteam o senzatie de lesin si presiune la urechi. Asa ca m-am operat. Mi-au fost puse niste cartilagii care impiedica narile sa se inchida si lasa aerul sa ajunga lejer in plamani. Am avut noroc de un medic minunat”, povestea Lora pentru cancan.ro

Schimbările din viața Lorei

Vedeta spune că secretul siluetei sale este cântatul și dansul. Aceasta a recunoscut că nu se abține de la mâncare și că nici nu se omoară cu mersul lasală. Se pare că numai la un singur concert reușește să dea jos aproape două kilograme. „Pe scenă. Acolo e singurul loc unde reuşesc să transpir, inclusiv iarna transpir. A doua zi cântarul arată cu 2 kg mai puţin. În condiţiile în care am cam 3-4 concerte pe săptămână, vă imaginaţi că nu mai am nevoie de nicio dietă. La sală ar fi bine să pot merge mai des, m-ar ajuta să-mi cresc masa musculară, să-mi optimizez efortul fizic pe scenă. Numai că nu am timp”, a dezvăluit cântăreața.

La 22 de ani a venit în Capitală din orașul său natal, Vaslui. În acea perioadă a participat la un concurs numit Star Factory. În cadrul proiectului lui Marius Moga a fost remarcată, iar mai apoi a urmat o trecere lină spre viitorul carierei ei datorită proiectului muzical Wassabi din care a făcut parte. Trupa de fete Wassabi a participat la selecția națională pentru Eurovizion. După un timp, blonda a ales să înceapă de una singură, astfel a lansat prima piesă din proiectul solo, „Hot Spot”. Acum are un succes enorm și se bucură de toată susținerea fanilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×