Liviu Vârciu vrea să devină tată de băiat! Vedeta de la Antena 1 are două fete

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/07/2019, 09:54
Liviu Vârciu vrea să devină tată de băiat! Vedeta de la Antena 1 are două fete
Liviu Vârciu își dorește cu ardoare un băiat. Sursa foto: Antena 1

Liviu Vârciu are planuri mari de viitor privind familia sa! Fostul solist al trupei L.A. vrea să devină tată de băiat. În prezent, vedeta din show-ul lui Nea Mărin de la Antena 1 are două fete minunate, dar marele său vis este acum să aibă și un băiețel. De când a devenit tată, s-a responsabilizat foarte mult, iar acum, susține el, ar face față și la creșterea unui băiat.

Liviu Vârciu vrea neapărat un băiat

Fiica cea mică a prezentatorului de televiziune, Anastasia, a început deja grădinița, iar Vârciu este extrem de fericit să vadă cât de frumos crește. Liviu spune că își dorește foarte mult ca fiica lui cea mică să se bucure de prezența unui frățior și că nu i-ar plăcea să crească singură. Acesta a și glumit pe tema asta.

A spus că dacă Dumnezeu e pus pe glume, îi va mai trimite în dar o fetiță. Vârciu a declarat că este invidios pe colegul lui, Andrei Ștefănescu, tată de băiat. A declarat că nu știe cum i-a ieșit asta în viață, dar vrea să afle secretul și va face tot ce îi stă în putere să aibă și un bărbat în familie.

Vârciu este unul dintre cei mai de succes prezentatori din România. Sursa foto: Antena 1

„Dacă Dumnezeu are simțul umorului și îmi dă tot o fată…”

„I-am dat banii lui Nea Mărin, tocmai de aia am o stabilitate financiară. Eram foarte stresat. Anastasia e foarte bine, a început grăđiniţa. Mai putem și noi să dormim. (…) Suntem foarte bine. Trebuie să dai dovadă de maturitate la un moment dat. Uşor, uşor ne asezăm cum trebuie. Şi sperăm că ne va fi ca acum. (…) L-am întrebat pe Andrei, nu ştiu cum i-a ieşit lui Andrei, băiat, dar asta nu e problema mea”, a declarat Vârciu amuzat, scrie viva.ro.

„Cică trebuie să îţi laşi unghiile mari la picioare, să ai aderenţă la sol. Am să pun o mochetă să nu alunec, acum cum o vrea Dumnezeu. Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată… Mai vreau să am copii,  nu vrea să crească Anastasia singură. Eu am avut un frate şi am avut o copilărie frumoasă cu frăţiorul meu. Ca o fi fată, că o fi băiat, aia e”, a mai spus Vârciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×