Liviu Vârciu, ce dramă! Fratele lui a murit într-un accident, iar părinții au leșinat când l-au văzut

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
27/06/2019, 17:01
Liviu Vârciu, ce dramă! Fratele lui a murit într-un accident, iar părinții au leșinat când l-au văzut
Liviu Vârciu a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu 10 ani. Sursa foto:kanald.ro

Datorită umorului și carismei de care dă dovadă de fiecare dată la fiecare apariție, Liviu Vârciu reușește să cucerească publicul din spatele micilor ecrane. Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, îndrăgitul actor și prezentator TV a trecut și prin momente delicate, pe care încearcă să le ascundă, însă, atunci când se află „pe sticlă”.

Liviu Vârciu și-a pierdut fratele într-un grav accident rutier

Într-un interviu acordat recent, acesta a vorbit deschis despre cea mai mare dramă din viața sa, momentul în care și-a pierdut fratele, într-un groaznic accident rutier petrecut în județul Constanța. Potrivit informațiilor furnizate de martorii tragediei, Ionuț Vârciu ar fi pierdut controlul autoturismului la volanul căruia se afla, după ce un motociclist a trecut în mare viteză pe lângă el.

Am văzut un motociclist trecând foarte aproape de maşina respectivă, chiar cred că a şi atins-o. Şoferul a tras de volan, ca să-l evite, şi atunci a pierdut controlul maşinii“ , este mărturia unei persoane care a asistat la cumplitul accident. Mașina fratelui lui Liviu Vârciu a intrat într-un parapet și s-a răsturnat, bărbatul în vârstă de 30 de ani pierzându-și viața pe loc, în urma impactului puternic. La vederea trupului neînsuflețit al lui Ionuț, părinții au leșinat, fiind luați imediat cu Ambulanța de la fața locului.

Fratele lui Liviu Vârciu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto: Viva.ro
Fratele lui Liviu Vârciu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto: Viva.ro

„Nu e lângă mine frățiorul meu”

În urmă cu câteva zile, Liviu Vârciu a rememorat drama prin care a trecut în urmă cu mai bine de zece ani, dezvăluind că durerea pierderii fratelui  mai mare îl afectează chiar și acum, acesta fiind singurul regret din viața sa.

Că nu e lângă mine frăţiorul meu… E singurul lucru care mă întristează. Mă gândesc să vină, să vadă că am reuşit, că mi-am făcut o casă, că mi-am luat ce a trebuit să-mi iau, că, uite, am copiii lângă mine. Ăsta e singurul lucru care mă întristează”, a declarat actorul și vedeta de televiziune, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×