Nicoleta Luciu se teme să nu-l falimenteze pe Nea Mărin! ”M-a cuprins teama”

Claudiu Ilie   
în Nicoleta Luciu
09/07/2018, 14:39
Nicoleta Luciu se teme să nu-l falimenteze pe Nea Mărin! ”M-a cuprins teama” GALERIE FOTO
Nicoleta Luciu se teme ca il va falimenta pe Nea Marin

Nicoleta Luciu se teme să nu-l falimenteze pe Nea Mărin! Noul sezon al reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori, dar și cu foarte multe provocări pentru vedetele invitate de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Nicoleta Luciu, care alături de sora sa Iuliana, Jean de la Craiova și Vasilică Ceterașu’ formează prima echipă de vedete din cadrul show-ului, mărturisește că avut parte de o surpriză de proporții în momentul în care a realizat cât de mare este responsabilitatea pe care o are. Asta pentru că restaurantul pe care Nea Mărin îl administrează trebuie să fie unul profitabil, iar acest lucru depinde de felul în care ei se descurcă în această perioadă.

Citește și Nicoleta Luciu s-a îngrăşat din nou! A pus câteva kilograme! “Am ciugulit mereu” 

Citește și Nicoleta Luciu nu mai produce nimic de trei ani! Afacerile vedetei sunt la pamant! 

Nicoleta Luciu se teme să nu-l falimenteze pe Nea Mărin cu ”experiența” ei

”La început nu am realizat ce înseamnă, dar când mi-am dat seama care e miza, am început să mă stresez foarte tare. M-a cuprins teama că nu vom face față și că nu vom avea încasări suficiente”, spune Nicoleta Luciu. Nici pentru Jean de la Craiova nu este chiar simplu. ”Mi se pare foarte greu. Să fii și ospătar, să și livrezi mâncare și să mai faci și spectacol pentru clienți în același timp sunt lucruri pe care eu nu le-am mai făcut niciodată”, mărturisește Jean de la Craiova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×