Nicoleta Luciu s-a îngrăşat din nou! A pus câteva kilograme! “Am ciugulit mereu”

Ionuţ Cataramă   
în Nicoleta Luciu
06/07/2018, 13:28
Nicoleta Luciu s-a îngrăşat din nou! A pus câteva kilograme! “Am ciugulit mereu” GALERIE FOTO

Bruneta are iar probleme cu greutatea! Nicoleta Luciu s-a îngrăşat din nou!

Frumoasa vedetă a pus câteva kilograme şi recunoaşte că e departe de trupul perfect din anii tinereţii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nicoleta Luciu s-a îngrăşat din nou: “Am câteva kilograme în plus!”

Bruneta a participat la emisiunea lui Nea Mărin, fiind una dintre vedetele care l-au ajutat pe acesta cu treburile gospodăreşti în emisiunea ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”. Cu toate că a fost foarte activă, Nicoleta Luciu s-a îngrăşat din nou.

Am plecat de acasă cu ideea că trebuie să-mi mențin silueta și să nu mă îngraș. De mâncat nu mâncam mai nimic, dar ciuguleam întruna. Câte-un cartofior, câte una, câte alta, toate bune… Și-uite așa m-am ales cu câteva kilograme în plus. Cel mai greu a fost urcatul scărilor cu scaunele și farfuriile. Toată lumea mergea la terasa de sus. Aveam și câte zece mese deodată, singură. Eram așa zăpăcită că uitam să-mi notez comenzile, iar când ajungeam la casa de marcat îmi dădeam seama că trebuia să am mai multe produse. Am urcat atât de multe scări că mi-am făcut fese de braziliancă”, afirmă Luciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×