Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune de dating la Antena 1. ”Mă bucur că o să pot cupla oameni”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/01/2020, 14:37
Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune de dating la Antena 1. ”Mă bucur că o să pot cupla oameni”
Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune de dating la Antena 1. Sursa foto: traiestemuzica.ro

Liviu Vârciu revine în forță pe micile ecrane, ca prezentator al unei noi emisiuni de dating anunțată de Antena 1! Emisiunea este un format care s-a dovedit a fi un adevărat succes în străinătate, sub denumirea de „Take me out”, potrivit paginademedia.ro.

Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune de dating la Antena 1

„20 de doamne și domnișoare care știu exact ce vor de la un tip își pot găsi partenerul mult visat prin intermediul acestui show.

Potențialii parteneri care apar în fața lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri.

”Mă bucur că o să pot cupla oameni”

În final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri” pot să iasă la o întâlnire. În urma acestei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună”.

Carismaticul Liviu Vârciu spune că Antena 1 nu putea alege un prezentator mai bun decât el, care a trăit multe iubiri la viața lui și care se pricepe foarte bine la ”cuplat oameni”.

“Cine poate mai bine decât mine să aibă ochiul atât de bine format încât să poată spune cine cu cine se potrivește?

Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la Râmân cu tine, că o să-i pot face astfel fericiți.

O să fiu un fel de Cupidon mai mic. Rămân cu tine va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună”, a declarat Liviu Vârciu.

În ultimii 20 de ani, Take me out a fost realizat în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×