Câți bani a luat Bianca Drăgușanu pentru participarea la Asia Express. A apărut pentru puțin timp în emisiunea de la Antena 1

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/11/2019, 16:06
Câți bani a luat Bianca Drăgușanu pentru participarea la Asia Express. A apărut pentru puțin timp în emisiunea de la Antena 1 GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a primit 20.000 de euro pentru participarea la Asia Express. Sursa foto: cancan.ro

Emisiunea ”Asia Express” a început filmările pentru sezonul cu numărul 3. Bianca Drăgușanu, dar și alte vedete care au participat în sezoanele trecute au recunoscut sumele fabuloase pe care le-au încasat. Nu te-ai fi așteptat să vezi cât a primit fosta soție a lui Victor Slav doar pentru o apariție scurtă.

Bianca Drăgușanu a primit 20.000 de euro pentru apariția la Asia Express

Bianca Drăgușanu a participat în sezonul doi al emisiunii ”Asia Express” de la Antena 1 alături de sora sa Oana. Cele două surori au luat parte la ”ultima șansă” și au participat la o probă unde au fost nevoite să miroasă și să recunoască mai multe condimente în limba locală din Sri Lanka. Acesta a fost și momentul în care vedeta și-a pierdut cumpătul și a folosit un limbaj mai colorat.

Fosta soție a lui Victor Slav a mărturisit care este suma fabuloasă pe care a primit-o de la producători. Vă reamintim că vedeta a fost prezentă pe micile ecrane doar pentru o perioadă scurtă. Pentru apariția sa blonda lui Bote a primit nici mai mult nici mai puțin decât 20.000 de euro, în condițiile în care alți concurenți au încasat 30.000 de euro pentru întregul sezon.

Ce sumă fabuloasă au primit câștigătorii primului sezon din Asia Express

Câștigătorii primului sezon al emisiunii prezentate de Gina Pistol, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au primit o sumă exorbitantă. Dorian Popa este cel care a dat-o de gol pe cântăreață și a mărturisit câți bani a primit colega sa de scenă. „Recunoaște că ai luat 100.000 de la Asia!”, i-a spus Dorian Popa artistei, iar replica Lorei a venit imediat. „Asta, da! Așa e”, a spus fosta concurentă de la Asia Express, potrivit cancan.ro.

Toamna aceasta alte 9 perechi s-au înscris în cursa care va începe în Filipine și se va termina în Taiwan. Vedetele trebuie să-şi găsească singure mâncare, cazare şi transport cu doar un singur euro pe zi. Al treilea sezon din Asia Express va fi difuzat în primăvara anului viitor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×