Liviu Dragnea va rata audierile din dosarul DGASPC Teleorman! Liderul PSD, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în prima instanță

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/03/2019, 15:33
Liviu Dragnea va rata audierile din dosarul DGASPC Teleorman! Liderul PSD, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în prima instanță GALERIE FOTO
Liviu Dragnea ratează audierile din dosarul DGASPC Teleorman din cauza problemelor de sănătate

Liderul PSD ratează audierile din dosarul DGASPC! Liviu Dragnea a fost condamnat în prima instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Președintele PSD s-a plâns mereu de dureri de spate, spun cei care i-au fost alături, fapt ce îl face să mai stea sub supravegherea medicilor. „Durerile erau suportabile, dar apoi au devenit insuportabile”, a spus secretarul general al PSD. De asemenea, Codrin Ștefănescu a dezvăluit că medicii„erau puțin îngrijorați”.

Liviu Dragnea va rata audierile din dosarul DGASPC Teleorman!

„Aseară ne-a anunțat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi vor face analize suplimentare”, a precizat secretarul general al PSD. „Medicii nu exclud varianta unei intervenții chirurgicale.

I-au reproșat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă rezistând la durere”, a adăugat Codrin Ștefănescu. Președintele PSD se simte rău, iar în cursul zilei de ieri a ajuns de urgență la spital din cauza durerilor care au devenit insuportabile.

Liviu Dragnea va rata audieriel în dosarul Teleorman
Liviu Dragnea va rata audieriel în dosarul DGASPC Teleorman

Dosarul DGASPC Teleorman

„Din punctul nostru de vedere acest complet este legal constituit, tragerea la sorţi a fost legală, repartizarea a fost aleatorie, a fost corectă. Aşteptăm decizia”, a declarat avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu. DPreședintele Partidului Social Democrat mai este acuzat și că a contribuit ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman, prin influența pe care o avea, în calitatea sa de președinte al CJ Teleorman. 

”O să studiez cu avocaţii mei ce demersuri putem face. Este nelegal, pentru că legea care modifica 304 spune cu totul altceva. Noi considerăm că este nelegal. O să vorbesc cu avocaţii astăzi şi mâine (joi şi vineri – n.r.) să vedem ce putem face. Or mai fi dosare de care nici ei nu mai ţin minte, să le redeschidă. Nu tot ei mi-au dat neîncepere (a urmăririi penale – n.r.)? Eu nici nu ştiam că sunt anchetat atunci. Am primit doar neînceperea, după cinci ani de anchetă”, a declarat Liviu Dragnea, cu privire la dosarul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×