Lovitură de proporții. Liviu Dragnea ar face parte din loja masonică Nostradamus din Alexandria

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
17/03/2019, 15:11
Lovitură de proporții. Liviu Dragnea ar face parte din loja masonică Nostradamus din Alexandria GALERIE FOTO

Președintele PSD, Liviu Dragnea, ar face parte din loja masonică Nostradamus din Alexandria, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la G4media.ro. Mai mult decât atât, liderul social-democrat ar fi ajuns deja la gradul de maestru.

Liviu Dragnea ar face parte din loja masonică Nostradamus din Alexandria. Liderul PSD, fără reacție

Cei de la G4media.ro spun că au încercat să îl contacteze pe Liviu Dragnea pentru a-și spune punctul de vedere, dar acesta nu a răspuns la mesajele jurnaliștilor. Se știe însă că președintele PSD are probleme de sănătate zilele acestea, fiind internat într-un spital din București.

„Aseară ne-a anunțat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi vor face analize suplimentare. Medicii nu exclud varianta unei intervenții chirurgicale. I-au reproșat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă rezistând la durere”, a declarat, duminică, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea ar face parte din loja masonică Nostradamus din Alexandria.
Liviu Dragnea ar face parte din loja masonică Nostradamus din Alexandria. În trecut, i-a atacat pe masoni

Ce spunea Dragnea despre masoni

Luna aceasta, Liviu Dragnea declara că în partidul lui Victor Ponta, Pro România, sunt masoni. „Noi nu ne-am ocupat de ei, dar începând de astăzi o să ne ocupăm și de ei, în sensul că o să vorbim despre acest lucru. Vor adevărul? O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști sunt în acel partid, ce afaceri se învârt cu acel partid, care e legătura lor cu serviciile secrete. Trebuie să începem să spunem adevărul despre toți, despre vedetele care se urcă pe niște liste, despre foști prim-miniștri care sunt cu plus și cu minus. Românii vor să știe adevărul”, a spus Liviu Dragnea.

El și-a reluat atacul la adresa Pro România pe 10 martie: „Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×