Liviu Dragnea rămâne internat în spital! Ce probleme de sănătate are liderul PSD

Dan Stancu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 10:26
Liviu Dragnea rămâne internat în spital! Ce probleme de sănătate are liderul PSD GALERIE FOTO
Liviu Dragnea rămâne internat în spital! Ce probleme de sănătate are liderul PSD

Liviu Dragnea rămâne internat și astăzi, la o zi după ce a ajuns la un spital din București din cauza durerilor la spate. Liderul PSD a fost vizitat de partenera sa de viața, Irina Tănase, a confirmat secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu. Acesta a dat mai multe amănunte despre problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea rămâne internat în spital! S-a plâns de dureri insuportabile

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Codrin Ștefănescu a povestit că Liviu Dragnea se plângea de ceva vreme de dureri la spate. „Durerile erau suportabile, dar apoi au devenit insuportabile”, a spus secretarul general al PSD. Potrivit acestuia, Liviu Dragnea nu mai putea sta prea mult timp în picioare din cauza durerilor, motiv pentru care prietenii și colegii de partid i-au recomandat să meargă să facă un RMN.

Medicii„erau puțin îngrijorați”, a dezvăluit Codrin Ștefănescu. Acesta nu a dorit să confirme zvonul potrivit căruia Liviu Dragnea ar fi internat într-o clinică privată. În schimb, a spus că președintele PSD a fost vizitat de iubita sa, Irina Tănase.

S-a plâns de dureri insuportabile.
Liviu Dragnea s-a plâns de dureri insuportabile.

Diagnosticul medicilor

Potrivit lui Codrin Ștefănescu, medicii au ajuns la concluzia că Liviu Dragnea are dublă hernie de disc și îl vor supune unor investigații suplimentare. „Aseară ne-a anunțat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi vor face analize suplimentare”, a precizat secretarul general al PSD. „Medicii nu exclud varianta unei intervenții chirurgicale. I-au reproșat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă rezistând la durere”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

Încă din noiembrie, când trebuia să meargă la recepția de la Palatul Cotroceni, Liviu Dragnea vorbea de problemele sale de sănătate. „Încă nu m-am decis. Am foarte multe invitații și o să aleg zilele astea. Sper să fiu și într-o stare de sănătate bună”, afirma liderul social-democrat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×