Liviu Dragnea a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit liderul PSD, după întâlnirea de la Snagov

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 15:51
Liviu Dragnea a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit liderul PSD, după întâlnirea de la Snagov GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, de urgență la spital! Ce a pățit liderul PSD?

Liviu Dragnea a fost dus de urgență la spital. Totul s-a petrecut după întâlnirea de la Snagov. Din nefericire, Liderul Partidului Social Democrat a acuzat încă din cursul zilei de ieri, 15 martie, probleme de sănătate. Se pare că turul pe care îl face în țară i-a făcut rău președintelui PSD. Codrin Ștefănescu a susținut faptul că cel mai probabil acesta va face un RMN pentru a vedea care este cauza exactă a problemei de sănătate.

Liviu Dragnea, probleme de sănătate!

Președintele Partidului Social Democrat a fost dus de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. În cursul zilei de ieri, la întâlnirea de la Târgoviște, s-a plâns de dureri de spate care i-au cam dat bătăi de cap. De asemenea, Liviu Dragnea a mai avut o perioadă în care și-a făcut griji pentru starea de sănătate.

În luna noiembrie, când trebuia să meargă la recepția de la Palatul Cotroceni, s-a aflat că acesta nu se simte deloc bine. „Încă nu m-am decis, undeva unde (oftează și șovăie puțin) unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitații și o să aleg zilele astea. Sper să fiu și într-o stare de sănătate bună”, a adăugat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, de urgență la spital!
Liviu Dragnea, de urgență la spital!

Dragnea, replică pentru Klaus Iohannis: „Să nu se mai înece când vorbește despre România”

„Pentru Iohannis am o singură replică: să nu se mai înece când vorbeşte despre România, asta aş vrea. (Nota red: Președintele Iohannis a tușit de câteva ori în timpul discursului ținut sâmbătă la summitul liderilor regionali ai PPE) Iohannis nu poate critica pe nimeni, este ultimul care poate critica pe cineva pentru patriotism. Noi, când vorbim de patriotism, vorbim din suflet.

Sigur că ne atacă mulţi, sigur că ne vor ataca mulţi, dar este ţara noastră, pe care o iubim, pe care vrem să o apărăm, care vrem să fie o ţară care să aibă respect din partea tuturor, aşa cum şi noi arătăm respect. O ţară în care vrem ca copiii noştri să aibă drepturi egale cu copiii din UE, în care vrem ca firmele cu capital românesc să fie tratate egal, aşa cum şi noi tratăm cu respect toate companiile străine care vin în România. Vrem ca pensionarii din România să aibă pensii decente, să nu mai aibă grija zilei de mâine (…) „, a declarat sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×