Liviu Dragnea, mesaj de pace pentru Gabriela Firea: „Relaţia este în refacere”

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 17:24
Liviu Dragnea, mesaj de pace pentru Gabriela Firea: „Relaţia este în refacere” GALERIE FOTO
Gabriela Firea are un plan secret de detronare a lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD

Liviu Dragnea dă semne ca este dispus să se împace cu Gabriela Firea, cea care, acum câteva luni, îi cerea plecarea de la conducerea PSD. Președintele partidului i-a transmis un mesaj de pace primarului general al Capitalei, la finalul Conferinţei extraordinare a Organizaţiei PSD Ilfov, desfășurate duminică.

Liviu Dragnea, mesaj de pace pentru Gabriela Firea. O discuție, posibilă pe viitor

„Eu cred că această relaţie este în refacere, din partea mea este deschidere totală, cum a fost întotdeauna. Eu nu uit ceea ce am promis împreună cu Gabriela Firea pentru Bucureşti. Dacă cumva PSD-ul, eu trebuia să facem ceva mai mult o să facem, dacă cumva ea trebuia să facă ceva mai mult eu sper să o facă, dar cred că sunt mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart. Cred că o întâlnire şi o discuţie, într-o perioadă următoare, nu poate decât să fie utilă în primul rând pentru bucureşteni”, a declarat Liviu Dragnea.

„Bucureştiul este o miză mare pentru orice român. De fapt, sunt puţini români care nu ajung în Bucureşti şi care nu au nevoie de un Bucureşti bun”, a mai spus liderul social-democrat, contestat luni bune de Gabriela Firea și de aliații ei din PSD.

Gabriela Firea și Liviu Dragnea s-ar putea împăca.
Gabriela Firea și Liviu Dragnea s-ar putea împăca.

Greșeli de ambele părți

Liviu Dragnea a admis, duminică, faptul că în relația cu Gabriela Firea au fost greșeli de ambele părți. „Poate şi eu am greşit în relaţia cu Gabi Firea, poate şi ea a greşit, dar eu spun că mă interesează ca toţi cei care suntem în PSD să le ducem la capăt. Este peste orgoliile noastre”, a adăugat liderul PSD.

Luna trecută, Gabriela Firea îl invita pe Liviu Dragnea să declanşeze un referendum pentru ca bucureştenii să decidă cum trebuie alocat bugetul local. „Îl invit să declanşăm un referendum, să decidă bucureştenii cum trebuie cheltuiţi banii. Eu vă asigur că va avea foarte mari surprize, declara atunci Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×