Liviu Dragnea va ajunge la operație! Ce spune Codrin Ștefănescu despre starea liderului PSD

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/03/2019, 18:33
Liviu Dragnea va ajunge la operație! Ce spune Codrin Ștefănescu despre starea liderului PSD GALERIE FOTO
Când se va opera Liviu Dragnea

Problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea sunt mai serioase decât ar fi crezut inițial. Liderul Partidului Social Democrat va rămâne internat în spital, pentru ca medicii să-i facă infiltrații. Deși s-a zvonit că va fi nevoie de operație, Dragnea refuză pentru moment să recurgă la respectiva intervenție chirurgicală.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre starea de sănătate a liderului PSD

Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu. Secretarul general al Partidului Social Democrat a precizat totodată că Liviu Dragnea va amâna operația până după alegeri, urmând să ajungă „la cuțit” în luna iunie.

E în continuare internat. Nu, nu a fost operat şi se pare că nu vrea să fie operat. Medicii o să găsească o soluţie intermediară, adică o să îi facă infiltraţii care să îl pună pe picioare în perioada următoare când avem campanie şi alegeri, dar tot la operaţie va ajunge după luna iunie. Momentan este încă sub observaţia medicilor. Este încă internat. Va ieşi din spital atunci când medicii care îl tratează stabilesc. A căzut şi el de acord că medicii au prioritate când este vorba de sănătatea lui” , a declarat Codrin Ștefănescu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, refuză să se opereze
Liderul PSD, Liviu Dragnea, refuză să se opereze

Liviu Dragnea nu scapă de operație

Pentru că nu-l lasă medicii să plece din spital, cu sau fără operaţie, în următoarele patru zile, trebuie să stea, chit că face infiltraţii. Prin urmare, luând act de decizia medicilor, am hotărât împreună să anulăm toate întâlnirile BPN, CEx, şedinţele de alegeri din trei judeţe de săptămâna asta, la tot ce trebuia să participe şi el. Activităţile zilnice ale partidului merg mai departe” , a mai spus Codrin Ștefănescu.

Reamintim că Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat unele dureri la nivelul spatelui. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a mai spus că liderul social-democraților are o dublă hernie, dar și probleme cervicale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×