Liviu Dragnea se însoară anul acesta! Codrin Ștefănescu: „Irina îi va deveni soție”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/01/2019, 11:57
Liviu Dragnea se însoară anul acesta! Codrin Ștefănescu: „Irina îi va deveni soție”
Liviu Dragnea urmează să se căsătorească anul acesta cu Irina!

S-a anunțat bomba anului 2019! Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, urmează să fie ginere anul acesta. Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu, cu toate că se anunța marea nuntă cu Irina, iubita sa, în anul 2018. „Irina are o vibrație a numelui 2, iar Liviu Dragnea are 6. Sunt două cifre pare, vorbim despre o compatibilitate de 110%. Caracterul Irinei este echilibrat, diplomat, sensibil, imaginativ.

Câteodată este pasivă, leneșă și supusă. Nu asta se vrea? În schimb, Liviu Dragnea este fermecător, conciliant, artist, sentimental, câteodată indecis, dar foarte senzual. Irina are imensă nevoie de dragoste, de tandrețe, este o fire visătoare. În schimb, Liviu Dragnea caută plăceri și dragoste, iar echilibrul lui general trece prin cel sentimental”, a spus Mihai Voropchievici, pentru Antena 3, despre Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea se căsătorește cu Irina anul acesta!

Se pare că Liviu Dragnea a fost dat de gol de Codrin Ștefănescu. Secretarul general al Partidului Social Democtrat a anunțat că Irina îi va deveni soție în curând. „Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (…)

Irina și Liviu Dragnea
Irina și Liviu Dragnea

Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a declarat Codrin Ștefănescu.  Cu toate că există o diferență de 30 de ani între cei doi, se pare că relația lor nu este afectată de aceasta, astfel că s-au gândit la pasul cel mare.

Liviu Dragnea, mesaj de An Nou pentru români

„Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm naţiunii române demnitatea şi încrederea într-o viaţă mai bună. Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri şi voinţă, le poate face o viaţă mai bună şi se vede acest lucru!

Am realizat multe în ultimul an şi continuăm să clădim împreună o ţară a normalităţii. Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei ţări, resursele naturale ale României, potenţialul uriaş de dezvoltare pe care îl are această ţară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune şi în Europa şi nu numai”, a scris Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat, pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×