Liviu Dragnea, reacție de ultimă oră: „USR vrea să anuleze legea pensiilor”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 14:20
Liviu Dragnea, reacție de ultimă oră: „USR vrea să anuleze legea pensiilor” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, reacție de ultimă oră la adresa USR

Președintele PSD, Liviu Dragnea, reacție de ultimă oră la declarațiile făcute de liderii USR! Președintele Camerei Deputaților i-a acuzat pe cei din opoziție că vor să anuleze Legea pensiilor și Legea salarizării și că vor să desființeze proprietatea.

Liviu Dragnea, reacție de ultimă oră la adresa USR

„USR zice să se desființeze proprietatea. Să nu îi credeți că vorbesc să se afle în treaba. Ei spun ce vor să facă dacă vor lua România. Să nu mai aibă oamenii case, terenuri, proprietate. Adică să nu mai avem niciun drept de proprietate, să muncim pentru alții. Tot ei au spus că vor desființa legea salarizării. Ei spun că România nu poate susține acest sistem de pensii. Vor să anuleze legea pensiilor, programele de dezvoltare locală. Vor să readucă România acolo de unde am luat-o noi, să se ducă din ce în ce mai jos, să fie divizată, să fie făcută cadou.

Vor să nu mai existe în România vreun lider politic nebun, care să își riște libertatea și care să spună că nu vrem să exploatăm resursele noastre pe degeaba”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a făcut referire la Traian Băsescu și Emil Boc
Dragnea a făcut referire la Traian Băsescu și Emil Boc

Liderul PSD, atac la USR

Liviu Dragnea a continuat atacurile la adresa USR, catalogându-i pe membrii acestui partid ca fiind trădători. Președintele Camerei Deputaților a făcut referire și la Traian Băsescu și Emil Boc.

„Acești nemernici, vânzători, minicinoși și trădători merg în diaspora să le spună românilor că au plecat din cauza noastră. Românii au plecat pentru că acolo găsesc salarii mai mari. De ce aici nu găsesc? Pentru că Boc și camarila băsistă a desființat legea dialogului social”, a mai spus liderul PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×