Klaus Iohannis, atac devastator la adresa PSD, după ce legea bugetului a ajuns la promulgare: “Guvernarea PSD a eşuat”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 12:49
Klaus Iohannis, atac devastator la adresa PSD, după ce legea bugetului a ajuns la promulgare: “Guvernarea PSD a eşuat” GALERIE FOTO
Klaus Iohannis, atac devastator la adresa PSD

Klaus Iohannis a lansat un atac devastator la adresa PSD, după ce legea bugetului de stat pe anul 2019 a ajuns la promulgare. Șeful statului a precizat că „PSD este singurul vinovat pentru întârzierea progresului României.”

Klaus Iohannis, atac devastator la adresa PSD

„Legea bugetului de stat pe care am retrimis-o Parlamentului a ajuns la promulgare. O singură zi, atât a alocat PSD în Parlament pentru reexaminarea unui proiect atât de important pentru țară. Este nu doar o crasă lipsă de seriozitate, este rea voință de a nu repara un buget care în mod evident va genera efecte negative în economie, resimțite de cetățeni. Mi-aș fi dorit să promulg un buget bun pentru România. Nu a fost să fie.

PSD nu a ținut cont de nimic și a mers mai departe cu bugetul rușinii naționale. Că nici în acest an nu vom avea spitale și autostrăzi, dar vom avea noi taxe și impozite și creșteri de pret, PSD este singurul vinovat pentru întârzierea progresului României”, a declarat șeful statului.

Șeful statului dă vina pe PSD pentru problemele din țară
Șeful statului dă vina pe PSD pentru problemele din țară

Iohannis: „Guvernarea PSD a eșuat”

„Majoritatea pesedista e interesata mai degrabă de cumetrii politice și de lupta împotriva justiției. Demonstrează o lipsă gravă de responsabilitate în ceea ce privește finanțele publice. Exemplul ordonanței 114… este toxică pentru bunăstarea României și a populației, care suportă costurile finale ale imposturii PSD. Experimentele unor așa ziși vizionari amenință mai multe sectoare bugetare din România. Sunt invocate cu cinism categoriile cele mai vulnerabile. Deciziile politice arată că PSD nu este interesat de ce se întâmplă cu acești oameni.

Întotdeauna alții, nu PSD, sunt de vină pentru problemele din sănătate, educație, drepturile încălcate ale pensionarilor. Doamne ferește, nu PSD, ca și cum nu PSD ar fi la guvernare. Toată guvernarea pesedista este o mare gaură neagră pentru economia și societatea românească. Guvernarea PSD a eșuat”, a mai spus Klaus Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×