Klaus Iohannis, de partea protestatarilor “România vrea autostrăzi”: “Vreau să ştie că sunt alături de ei #șîeu”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 12:34
Klaus Iohannis, de partea protestatarilor “România vrea autostrăzi”: “Vreau să ştie că sunt alături de ei #șîeu” GALERIE FOTO
Klaus Iohannis este de partea protestatarilor "România vrea autostrăzi"

Klaus Iohannis a oferit, vineri, o declarație de presă la Palatul Cotroceni, în cadrul căreia a vorbit despre bugetul de stat pe anul 2019 și problemele guvernării PSD. Șeful statului și-a încheiat declarația anunțând că este de partea protestatarilor „România vrea autostrăzi.”

Klaus Iohannis este de partea protestatarilor „România vrea autostrăzi”

Vineri, 15 martie, de la ora 15:00, firme din întreaga țară, dar și simpli cetățeni români aflați în țară sau în străinătate, își vor întrerupe activitatea pentru 15 minute, în semn de protest față de lipsa autostrăzilor. Numeroase companii au anunțat că nu își vor desfășura activitatea, în semn de susținere față de omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro și care va fi inaugurat în timpul protestului național de 15 minute.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, vineri, că este de partea celor care protestează la ora 15:00. „În legătură cu protestul de astăzi, de la ora 15:00, un protest pentru autostrăzi, vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei #șîeu”, a spus șeful statului.

România vrea autostrăzi
România vrea autostrăzi

Protestul „România vrea autostrăzi” are loc la ora 15:00

Pe rețelele de socializare au fost create mai multe evenimente care au legătură cu protestul pentru autostrăzi. „Pentru 15 minute, ia aparatul foto ca ai ce fotografia la ‘Petrecere’. Este o zona a contrastelor. Daca iti place sa desenezi, ia creionul si foaia si hai la ‘Petrecere’. Catedrala este un subiect interesant pentru desen. Iti place sa citesti? Ia o carte si hai la ‘Petrecere’. Iti place sa scrii poezii? Abia ce a venit primavara si inspiratia este la tot pasul. Hai sa scrii o poezie la Petrecere”, scrie pe una dintre paginile care anunță evenimentul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×