Și Dan Voiculescu susține protestul #șieu pentru construirea de autostrăzi în România

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 10:22
Și Dan Voiculescu susține protestul #șieu pentru construirea de autostrăzi în România GALERIE FOTO
Dan Voiculescu susține protestul pentru construirea autostrăzilor

Dan Voiculescu a anunțat faptul că susține protestul care privește construcția de autostrăzi ccare este inițiat de către omul de afaceri Ștefan Mandachi. De asemenea, și JYSK se alătură campaniei în cauză. “Existenţa autostrăzilor care să lege oraşe cheie ale ţării, precum şi ţara noastră de restul Europei, este o chestiune din ce în ce mai stringentă. Pentru un retailer, autostrăzile înseamnă un timp de livrare mai scurt, costuri de transport mai mici, un impact mai mic asupra mediului şi drumuri făcute în siguranţă.” 

Dan Voiculescu susține protestul pentru construirea autostrăzilor

Dan Voiculescu, omul de afaceri care deține postul pro-Putere Antena 3, a anunțat că susține protestul pentru construcția de autostrăzi. „Acţiunea unui tânăr antreprenor român de a turna, demonstrativ, un prim metru de autostradă în Moldova este încă o dovadă a creativităţii excepţionale a acestei naţiuni. Dincolo de firescul impact mediatic, demersul lui Ştefan Mandachi demonstrează simplu şi eficient că avem doar limitele pe care le acceptăm.

De exemplu, Domnul Mandachi nu a acceptat că în Moldova nu se pot construi autostrăzi şi a făcut ceva concret care, mai devreme sau mai târziu, va determina o schimbare de fond.  

Dan Voiculescu susține protestele pentru construirea de autostrăzi
Dan Voiculescu susține protestele pentru construirea de autostrăzi

Dan Voiculescu: „Sunt convins că toți îțeleg importanța

Avem, din fericire, multe alte exemple de antreprenori români care creează valoare adăugată pentru ei şi pentru România.Investiţiile în infrastructură sunt esenţiale. Susţin demersul simbolic de a ne opri 15 minute, pe 15 martie 2019, pentru a sublinia necesitatea de a nu mai rămâne mereu blocaţi pe o reţerea rutieră depăşită. Sunt convins că, în aceeaşi zi, toţi cei care înţeleg importanţa fiecărui minut muncit, vor recupera această pauză“, a scris Dan Voiculescu, într-un articol de pe blog-ul său personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×