Mișcarea #șieu și-a spus cuvântul: Viorica Dăncilă s-a fâstâcit la Summit-ul european și a cerut ”drumuri mai bune”. VIDEO

Alexandra Chivu  
înStiri mondene
14/03/2019, 19:43
Mișcarea #șieu și-a spus cuvântul: Viorica Dăncilă s-a fâstâcit la Summit-ul european și a cerut ”drumuri mai bune”. VIDEOGALERIE FOTO
Mișcarea #șieu și-a spus cuvântul: Viorica Dăncilă s-a fâstâcit la Summit-ul european și a cerut ”drumuri mai bune”

Mișcarea #șieu dă roade, căci premierul Viorica Dăncilă a ținut un discurs la Summit-ul regiunilor și orașelor ținut la București, unde a cerut ”drumuri mai bune”. Este vorba despre al 8-lea Summit european organizat de Comitetul Regiunilor, în cooperare cu Președinția română a Consiliului UE.

Mișcarea #șieu și-a spus cuvântul. Viorica Dăncilă s-a fâstâcit la Summit-ul european și a cerut ”drumuri mai bune”

Întrunirea adună laolaltă lideri europeni, naționali, regionali și locali de pe întregul continent, cu scopul de a dezbate viitorul Europei și modul în care oamenii se pot implica activ în proiectul construcției europene, prin intermediul autorităților locale și regionale. În cadrul acestuia va fi adoptată o declarație a liderilor regionali și locali privind viitorul Europei, cumulând opiniile acestora în perspectiva alegerilor europene și a unui nou mandat al instituțiilor europene.

„Cetăţenii europene au nevoie de spitale care să ofere servicii medicale mai performante, şcoli bine dotate care săa sigure educaţie de calitate, drumuri mai bune, siguranţă, prosperitate, echitate şi stabilitate”, a spus Dăncilă.

Mișcarea #șieu și-a spus cuvântul: Viorica Dăncilă s-a fâstâcit la Summit-ul european și a cerut ”drumuri mai bune”
Bucata de asfalt va fi inaugurată în timpul protestului național de 15 minute

Grevă de 15 minute, în data de 15 martie, de la ora 15:15

Mișcarea despre care este vorba este lansată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi și reprezintă desfășurarea unei greve de 15 minute, în data de 15 martie, de la ora 15:15. Afaceristul a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro. Bucata de asfalt va fi inaugurată în timpul protestului național de 15 minute. Numeroase campanii și oameni s-au alăturat lui, au făcut evenimente pe Facebook pentru a aduna cât mai mulți oameni, iar scopul este să învingă în această luptă împreună.

Pentru 15 minute, ia aparatul foto ca ai ce fotografia la ‘Petrecere’. Este o zona a contrastelor. Daca iti place sa desenezi, ia creionul si foaia si hai la ‘Petrecere’. Catedrala este un subiect interesant pentru desen. Iti place sa citesti? Ia o carte si hai la ‘Petrecere’. Iti place sa scrii poezii? Abia ce a venit primavara si inspiratia este la tot pasul. Hai sa scrii o poezie la ‘Petrecere”, se arată într-un eveniment creat pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×