Liviu Dragnea dă de pământ cu Gabi Firea! ”Să înceteze minciunile”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 19:20
Liviu Dragnea dă de pământ cu Gabi Firea! ”Să înceteze minciunile”
Liviu Dragnea o contrazice pe gabi firea, legat de bugetul Capitala

Războiul dintre președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, și primarul General Gabriela Firea continuă! În timp ce Firea spune că bugetul pe 2019 prevede o scădere a sumelor alocate primăriei generale scade cu 25%, Liviu Dragnea o contrazice.

În urmă cu scurt timp, Liviu dragnea a declarat că bugetul primăriei nu doar că nu a scăzut, ba, din contră, a crescut! ”Bugetul Bucureștiului nu s-a diminuat, ci a crescut. Primarii de sector au solicitat o întâlnire cu ministrul de Finante, care i-a întrebat cum doresc să se repartizeze bugetul, între sectoare sau la primăria generală. Nimeni nu a spus ce procente să meargă la primaria generala sau la sector. Dacă nu vor înceta minciunile, le voi explica eu.
Toti trebuie să se axese pe promisiunile făcute cetățenilor, nu să cheltuie banii pe prostii, pe lucruri care nu sunt utile bucureștenilor”, i-a transmis Dragnea primarului General, gabriela Firea.

Firea spune că Dragnea servește populației ”mere otrăvite”

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis, sâmbătă, o scrisoarea deschisă către bucureşteni prin care anunţă că în proiectul legii bugetului Capitalei pierde 180 de milioane de euro, adică aproape un sfert din buget. Firea trage concluzia că Liviu Dragnea îi urăşte pe bucureşteni.

Liviu Dragnea buget capitala
Razboiul dintre Gabi Firea si Liviu Dragnea continua
“Cu toata responsabilitatea, vă aduc la cunoştinţă că, prin Proiectul Legii Bugetului, publicat pe site de Ministerul de Finanţe, Capitalei României i se taie 180 milioane de euro, adică aproape 25% din buget! Trag concluzia că Dl Dragnea, cel care conduce de facto guvernul, îi urăşte pe bucureşteni. Niciodată un om politic nu a fost atât de înverşunat la adresa bucureştenilor şi, totodată, la adresa locuitorilor municipiilor din ţară. Pentru că tuturor oraşelor şi chiar comunelor, guvernul Dragnea cu o mână le-a dat, şi cu doua-trei le-a luat”, se arată în începutul scrisorii deschise a Gabrielei Firea către bucureşteni.

Primarul susţine că Liviu Dragnea vrea să provoace haos în Capitală. “Se spune că s-au tăiat bani mulţi de la Primăria Capitalei, pentru a fi alocaţi la sectoare. Este un măr otrăvit! Dl Dragnea nu vrea decât să provoace haos în Capitală şi să ne învrăjbească. Atât Primăria Capitalei, cât şi cele de sector, au nevoie de finanţare, pentru că îndeplinesc atribuţii diferite. În mintea domnului Dragnea, este bine să tai de la transport, să dai bani la salubritate”, a precizat primarul Gabriela Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×