Ce a spus Gabi Firea după ședinta CEx a PSD! Reacția primarului Capitalei

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 18:25
Ce a spus Gabi Firea după ședinta CEx a PSD! Reacția primarului Capitalei GALERIE FOTO
Gabriela Firea a reacșionat pe Facebook după ședința CEx a PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care spune că „uneori trebuie să faci un pas în spate ca să îi salvezi pe alţii.” Reacția a venit după ședința CEx a PSD, în cadrul căreia Liviu Dragnea a cerut tăieri din banii alocați serviciilor secrete în proiectul de buget pentru 2019.

Se pare că ruptura dintre Gabriela Firea și liderul PSD, Liviu Dragnea, devine tot mai mare. Edilul șef al Capitalei a declarat sâmbătă seara că nu are de gând să plece din partid, dar crede că va fi oricum dată afară și are de gând să îl contracandideze pe Dragnea pentru orice funcție. „Eu nu plec la nicio formaţiune politică. Sunt membru PSD. Probabil că mă vor da afară, pentru că oamenii care vorbesc lucruri adevărate s-a văzut că nu prea sunt apreciaţi. Eu mai sper până în ultimul moment că totuşi şi colegii mei îşi vor da seama că domnul Dragnea face atât de mult rău nu doar ţării, cât şi partidului”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Mesajul postat pe Facebook de Gabriela Firea
Mesajul postat pe Facebook de Gabriela Firea

Cum a reacționat Gabriela Firea după ședința CEx a PSD

Imediat după ședința CEx a PSD, care a avut loc duminică la Palatul Parlamentului, Gabriela Firea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook. „În legătură cu ce se întâmplă în aceste zile… #adevarulvainvinge #numadaubatuta”, este mesajul primarului Capitalei, însoțit de o fotografie cu un alt mesaj: „uneori trebuie să faci un pas în spate ca să îi salvezi pe alţii.”

Gabriela Firea este nemulțumită că din bugetul pe 2019 Primăriei Capitalei i s-au tăiat 180 de milioane de euro. Într-o scrisoare deschisă, Firea susține că Liviu Dragnea „îi urăște pe Bucureșteni.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×