Liviu Dragnea îl atacă pe Klaus Iohannis: “Nu vreau să îi dau idei, oricum nu are nicio idee”

în Stiri de ultima ora
19/02/2019, 10:06
Liviu Dragnea îl atacă pe Klaus Iohannis: “Nu vreau să îi dau idei, oricum nu are nicio idee” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea nu vrea sa spuna ce va face daca noile propuneri pentru ministere vor fi respinse de Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a declarat că PSD și ALDE se pregătesc să facă noi propuneri președintelui Klaus Iohannis pentru conducerea ministerelor Transporturilor și al Dezvoltării, după ce președintele României a respins propunerile Coaliției aflată la guvernare, respectiv Mircea Drăghici și Lia Olguţa Vasilescu.

Liviu Dragnea nu a vrut să spună ce se va întâmpla în cazul în care până la finalul săptămânii, când expiră cele două interimate, președintele nu dă un răspuns în privința nominalizărilor miniștrilor. „Să ajungem acolo și o să vă spunem ce se va întâmpla. Nu vreau să-i dau idei domnului Iohannis pentru că oricum nu are nicio idee bună”. 

Liviu Dragnea se pregătește să facă noi propuneri pentru Transporturi și Dezvoltare care să ajungă la președintele Klaus Iohannis

„Mâine seară avem Comitetul Executiv Național, ora 17. Punctul principal de discuție îl reprezintă propunerile de miniștri cu care va veni doamna prim-ministru”, a mai spus Dragnea.

Întrebat cum comentează acuzațiile potrivit cărora s-ar afla în spatele chemării Laurei Codruța Kovesi la acea secție specială, Dragnea a spus că „nu comentez prostiile celor din opoziție. Eu nu cred că vreun om politic poate să fie în spatele unei structuri a Parchetului care e singura care n-a fost numită politic. Poate asta deranjează. Că oameni care câștigă un concurs, ocupă niște posturi și încep să-și facă treaba, neavând datorii la nimeni, poate asta deranjează. Deci resping categoric asemenea acuzații pentru că nu poate nimeni să influențeze politic acea structură a Parchetului”.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a spus ca nu vrea sa-i dea idei lui Klaus Iohannis. Presedintele a respins propunerile facute pentru Transporturi si Dezvoltare

Întrebat dacă a discutat și despre o eventuală sesizare a Curții privind revocarea lui Augustin Lazăr, Liviu Dragnea a spus că „am discutat cu domnul Toader ce se întâmplă dacă se depășește interimatul de 45 de zile la un minister și mi-a adus și o decizie a Curții și o analiză a dumnealui în care Guvernul ar ști ce ar avea de făcut dacă cumva președintele Iohannis o să întârzie numirea celorlalți doi pe care o să-i transmitem mâine seară”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×