Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Fostul lider PSD a primit permisie de o zi (surse)

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 11:11
Liviu Dragnea, eliberat din închisoare! Fostul lider PSD a primit permisie de o zi (surse) GALERIE FOTO
Liviu Dragnea a fost pentru 24 de ore acasă. Sursa foto - facebook

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare! S-a întâmplat însă doar pentru o singură zi în care fostul lider al social democraților a primit dispensă. Penitenciarul Rahova i-a aprobat o permisie de 24 de ore fostului șef al Camerei Deputaților, potrivit unor surse Realitatea Plus (fosta Realitatea TV), relatează Adevărul. Dragnea a și fost acasă, unde a petrecut ziua, iar de dimineaţă a revenit la închisoare. Vă readucem aminte că la începutul săptămânii, Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani.

Liviu Dragnea, eliberat din închisoare!

Omul care a condus PSD până la încarcerarea sa se află în Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Dragnea și-a aflat pedeapsa pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare, alegeri pe care social democrații le-au pierdut. Acum, propunerea ca Dragnea să aibă permisie de o zi a fost făcută chiar de şeful parcului auto, acolo unde acesta lucrează ca mecanic în închisoare.

De altfel, superiorul lui Liviu Dragnea l-a caracterizat ca fiind un deţinut model care nu a avut conflicte cu alte persoane închise. În plus, el a scris în raport că Liviu Dragnea şi-a făcut de fiecare dată treaba. Nu toată lumea a primit cu bucurie această veste. Conform Digi 24, au existat mai multe voci în sistemul penitenciar care au considerat că recompensa pentru Liviu Dragnea vine mult prea devreme.

Fostul lider PSD a primit permisie de o zi

Trebuie specificat că deținuților care se comportă corespunzător în penitenciar li se suplimentează în primă fază numărul de pachete și de vizite pe care le pot primi, pentru ca abia apoi să aibă parte de eliberări. Specialiștii mai susțin că din punct de vedere legal, permisia de o zi se acordă după patru luni. Oficial, Liviu Dragnea este încarcerat de cinci luni, însă oamenii din sistem afirmă că de cele mai multe ori permisiile se acordă după cel puțin un an de zile de pedeapsă.

Situația s-ar putea complica și mai mult pentru Liviu Dragnea care mai are un dosar pe rol. Astfel, fostul lider al social democraților ar putea să primească o pedeapsă și mai mare dacă este găsit vinovat în dosarul TelDrum.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×