Ce a păţit Irina Tănase în această dimineaţă. Iubita lui Liviu Dragnea, blocată în Bucureşti. Foto

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 11:07
Ce a păţit Irina Tănase în această dimineaţă. Iubita lui Liviu Dragnea, blocată în Bucureşti. Foto
Irina Tănase este iubita lui Liviu Dragnea. Sursa foto: libertatea.ro

Irina Tănase a rămas blocată în trafic în această dimineață și a vrut să le împărtășească pățania urmăritorilor ei de pe Instagram. Iubita lui Liviu Dragnea a publicat o fotografie cu ea în tonuri alb-albastre, la care au reacționat câțiva dintre cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare. Cineva i-a comentat că arată prea zen pentru o persoană blocată în trafic, la care iubita fostului lider PSD i-a răspuns că nu se elibera șoseaua dacă s-ar fi enervat.

Irina Tănase și relația cu Liviu Dragnea

Zilele trecute, de ziua fostului lider al pesediștilor, Irina a postat o poezie de dragoste pe care i-o dedica acestuia. Tânăra nu a vrut să vorbească până acum despre relația ei cu Dragnea și foarte probabil nu o va face curând, dorind să păstreze discreția. Presa a vuit despre relația lor cu mult înainte ca aceștia să o confirme. Domnișoara Tănase îl vizitează des pe Dragnea la pușcărie, acesta fiind condamnat definitiv la închisoare pe 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Dragnea se află în Penitenciarul Rahova de mai bine de 5 luni, iar săptămâna trecută, fostul lider al PSD a sperat că va ieși din închisoare pentru o zi de permisie pentru începutul lunii noiembrie, însă directorul de la Rahova i-a respins cererea.

irina tănase
Aceasta este postarea Irinei Tănase, blocată în trafic. Sursa foto: Instagram

Fără iubit de ziua ei

În luna septembrie, Irina a împlinit 27 de ani, iar marele absent în acea zi a fost iubitul ei. În legătură cu asta, tânăra a scris câteva cuvinte pe Instagram. „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit ieri la mine și mi-ați transmis gândurile voastre bune. În viață nu este important să ai prieteni mulți, ci mai degrabă că cei pe care îi ai să fie adevărați, loiali și demni Și cei care mă cunosc cu adevărat știu că întotdeauna am apreciat sinceritatea și gesturile venite din inimă. Mă simt norocoasă că îmi sunteți prieteni!”, este mesajul postat de Irina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×