Fratele lui Liviu Dragnea are două locuri de veci. Viorel Dragnea a murit din cauza cancerului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 13:19
Fratele lui Liviu Dragnea are două locuri de veci. Viorel Dragnea a murit din cauza cancerului GALERIE FOTO
Liviu Dragnea a avut un frate care a murit. Sursa foto - facebook

Fratele lui Liviu Dragnea are două locuri de veci! Puțină lume știe că fostul lider al social democraților a avut un frate. Viorel Dragnea a încetat din viață în august 2013, la vârsta de 58 de ani, din cauza unui cancer pulmonar. Colonel în rezervă al Poliţiei Române, Viorel Dragnea a decedat după o lungă suferință. Acesta s-a stins din viaţă la o clinică din Istanbul, unde era internat de aproximativ două luni.

Fratele lui Liviu Dragnea are două locuri de veci

Trebuie specificat că înainte de a trece în rezervă, Viorel Dragnea a fost și şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă din Teleorman ceea ce a făcut ca înmormântareaacestuia să fie făcută cu onoruri militare. Totul s-a desfășurat în cimitirul Ghencea. La puțin timp distanță, conform celor de la Kanal D, Liviu Dragnea și familia lui Viorel au luat decizia de a-l ”reînmormânta” pe acesta și la Pleașov, satul natal.

Aici, cei dragi lui Viorel Dragnea au adus un sac cu pământ de la locul de veci al dispărutului, mai exact de la cimitirul Ghencea. Lucrurile nu s-au oprit aici și i-au făcut și o cruce, pe care i-au pus poza lui Viorel și un text emoționant. ”Așa se face pe la noi, ca decedatul să fie mai aproape cumva de cei dragi, și ei plecați. Au adus un săculeț cu pământ de la mormântul de la Ghencea.

Viorel Dragnea a murit din cauza cancerului

A venit preotul, i-au făcut o cruce cu poză și mesaj, apoi săculețul a fost îngropat în mormântul familiei, lângă Dumitru și Stanca, părinții lui. Viorel a fost foarte legat de locurile natale”, a scris sursa citată după o discuție cu vecinii familiei Dragnea din Pleașov (județul Teleorman), localitatea natală a lui Liviu Dragnea. La câțiva ani distanță, fratele lui Viorel, Liviu avea să ajungă cel mai important om în PSD.

După alegerile europarlamentare însă și soarta lui Liviu Dragnea s-a aschimbat. Acesta a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Mai mult de atât, pe rol mai există și dosarul Tel Drum.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×