Liviu Dragnea a primit votul de încredere în CEx! S-a cerut excluderea Gabrielei Firea!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/09/2018, 21:56
Liviu Dragnea a primit votul de încredere în CEx! S-a cerut excluderea Gabrielei Firea!
Liviu Dragnea a primit un vot de incredere in CEx!

Ședința Comitetului Executiv al PSD s-a încheiat, după opt ore! Poziția liderului Liviu Dragnea a fost pusă sub semnul întrebării, iar acesta a supus la vot dacă trebuie să rămână sau nu în fruntea partidului.

Votul s-a terminat, iar contestatarii lui liviu Dragnea, printre care primarul general Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu și Nicolae Bădălău au înregistrat o pierdere! Doar 10 membri ai CEx au votat pentru ca Liviu Dragnea să facă un pas în lateral, unul s-a abținut, iar 39 au fost de acord ca Dragnea să rămână în fruntea partidului!

Liviu Dragnea a primit votul de încredere în CEx

”A fost una dintre cele mai dense ședinte. Au luat cuvântul 30 de persoane. Primul câștig al acestui comitet este acela că a fost prima ședință în care s-a dezbătut cu sinceritate, argumente logice toate problemele. Nu a mai avut nimeni acea timorare. Domnul Dragnea a supus la vot doar un punct din declarația noastră comună, din cele 20. Au fost 10 voturi să facă un pas în lateral, 39 să continue și o abținere. S-a cerut excluderea mea, din partea primarului sectorului 5, Daniel Florea, dar nu s-a supus la vot, la cererea domnului Dragnea și a premierului Viorica Dăncilă.  Susținem guvernul condus de Dăncilă. Nu suntem noi cei care vor duce la dărâmarea Guvernului”, a spus primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Potrivit informațiilor publicate de Digi24, Viorica Dăncilă ar fi spus în timpul ședinței CEx că nu își dă demisia și că vrea să continue cu aceeași echipă guvernamentală! Înaintea ședinței CEx, Gabriela Firea a cerut demisia ministrului internelor, Carmen Dan.

Citește și C.T Popescu, despre Liviu Dragnea și poziția în care se află. ”Dincolo de ipocrizia pe care reușea să o afișeze, s-a citit ură puternică”

Citește și Liviu Dragnea a negociat cu premierul Viorica Dăncilă Legea amnistiei și grațierii! Ce s-a hotărât!

De asemenea, Viorica Dăncilă a mai spus în timpul ședinței că Guvernul nu îşi asumă o ordonanţă pentru amnistie si gratiere şi că lucrurile trebuie tranşate în Parlament. Discuțiile din CEx se pare că au avut loc un ton calm.

 

Nu sunt de acord că este prima ședință în care se discută serios în PSD! Mi-aș dori ca

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×