Live Românii au Talent. A doua semifinală LIVE pe Pro TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/05/2019, 20:57
Live Românii au Talent. A doua semifinală LIVE pe Pro TV
A doua semifinală va fi difuzată vineri la ora 21:30. Sursa foto: PRO TV

A doua semifinală Românii au talent va avea loc vineri, 24 mai 2019, de la ora 20:30 pe PRO TV, imediat după Știrile PRO TV. 12 semifiinaliști se vor lupta pentru a obține un loc în marea finală ce va fi difuzată pe 31 mai. Va fi o seară magică, cu invitați speciali și cu momente 100% live.

A doua semifinală Românii au Talent, vineri, pe PRO TV

În cea de-a doua semifinală vor urca pe scenă următorii: Aris Negoiță, Kidd Strobe aka Frenchiebabyy, Sebastian Petrașcu, Elena Gibson, Corul de Copii al Operei Naționale, Anton Joseph, Azeri Brothers, Alin Mătușa, Acro Duo, Alin Buruiană, Isabela Stănescu, Casiana Oancea și Nikol Varga. Doar 5 dintre ei voi reuși să ajungă în marea finală din 31 mai.

În semifinală va cânta și celebra Inna. Melodia pe care o va pune în scenă cântăreața care a reușit să cucerească piața muzicală din toată lumea este Iguana, unul din cele mai tari hit-uri recente ale artistei. Nu este prima oară când Inna cântă pe scena Românii au talent în calitate de invitată, însă acum emoțiile sunt diferite pentru ea.

Isabela Stănescu va evolua și ea în semifinala de vineri. Sursa foto: PRO TV

Cum se alege preferatul pentru finala din 31 mai 2019

”Sunt nerăbdătoare să mă întorc pe scena de la Românii au talent și abia aștept să înceapă petrecerea! Voi cânta în premieră în România melodia Iguana și sunt sigură că ne vom super distra!”, a declarat Inna pentru PROTV.RO.  Telespectatorii își vor alege concurenții prin SMS.

Sistemul de selecție va fi identic cu cel din prima semifinală. Românii își pot vota favoriții trimițând mesaj text cu numele persoanei preferate la numărul de telefon 1264. Trebuie spus că se percepe un tarif de 0,48 de euro pe fiecare sms trimis. După start vot, se vor folosi codurile afișate pe ecran pentru numele fiecărui concurent.

4 concurenți vor fi aleși de telespectatori, iar unul va fi ales, în finală, de jurații concursului. Acesta este cel de-al 9-lea sezon al emisiunii care de la an la an surprinde tot mai tare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×