Inna, pictorial incendiar înainte de Crăciun! Cântăreața și-a șocat fanii

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/12/2018, 16:00
Inna, pictorial incendiar înainte de Crăciun! Cântăreața și-a șocat fanii GALERIE FOTO
Inna și-a surprins fanii, înainte de Crăciun, cu un pictorial incendiar

Inna și-a surprins fanii, înainte de Crăciun, cu un pictorial incendiar. Cântăreața s-a lăsat pozată în ipostaze care îi pun corpul în evidednță. De altfel, aceasta nu ar avea de ce să-l ascundă, căci arată incredibil. Cântăreața este și una dintre artiștii care s-au reinventat pe parcursul carierei, schimbând diferite look-uri, corectând diferite imperfecțiuni, ajungând acum să aibă forma ideală percepută de aceasta și de echipa din spatele ei.

Și, cu toate că și îmbrăcămintea a fost schimbată în decursul anilor, în cadrul acestui pictorial, artista a decis să renunțe la câteva dintre piesele vestimentare. Acest lucru a strânit imediat curiozitatea admiratorilor săi din toată lumea, dar și admirația, dat fiind faptul că are un corp fără greșeală.

Inna și-a surprins fanii cu un pictorial incendiar înainte de Crăciun!

Pictorialul este alb-negru, lucru care scoate în evidență toate liniile corpului. Iar, cu toate că în poze cântăreața nu poartă sutien, nimic nu este vulgar, căci aceasta nu lasă nimic compromițător la vedere. În cadrul unui interviu oferit revistei Viva!, Inna a povestit despre dezinvoltura pe care o are acum, comparativ cu începutul său, de a poza.

Inna, pictorial incendiar înainte de Crăciun! Cântăreața și-a șocat fanii
Inna este unul dintre cei mai bine vânduți artiști Universal Music în acest moment, în Turcia și Spania

”Îmi place ca oamenii cu care lucrez să fie profesionişti şi să îşi facă treaba până la capăt. De aceea, fac şi eu tot ceea ce ţine de mine pentru ca proiec­tele în care mă implic să iasă impecabil”, a declarat cântăreața. De asemenea, aceasta este unul dintre cei mai bine vânduți artiști Universal Music în acest moment, în Turcia și Spania.

Inna, pictorial incendiar înainte de Crăciun! Cântăreața și-a șocat fanii
Cântăreața s-a lăsat pozată în ipostaze care îi pun corpul în evidednțănna

Aceasta i-a surclasat pe Rihanna și Bleack Eyed Peas. De altfel, acest lucru nu o amețește, ci o motivează și mai tare pentru a-și menține acest loc. ”Nu mă ameţeşte, ci mă motivează şi mă face să îmi doresc şi mai mult. Pen­tru că ştiu că se poate şi mai bine şi e loc să ajung şi mai sus. (zâmbeşte)”, a mai spus Inna, în cadrul aceluiași interviu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×