GALERIE FOTO. Rihanna îşi vinde apartamentul din New York! Cum arată locuinţa de 17 milioane de dolari!

Filon Stan   
în Galerie foto
31/10/2017, 15:28
GALERIE FOTO. Rihanna îşi vinde apartamentul din New York! Cum arată locuinţa de 17 milioane de dolari! GALERIE FOTO

Cum ar fi să ajungi în patul focoasei Rihanna?! Oricine poate ajunge acum în dormitorul celebrei cântăreţe, ba chiar şi în baia ori bucătăria ei. Frumoasa cântăreaţă îşi vinde apartamentul din new York! Cântăreaţa vrea pe apartamentul său nu mai puţin de 17 milioane de dolari!  Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Este o adevărată bijuterie imobiliară pentru cei cu dare de mână! Apartamentul are patru dormitoare, trei băi şi un view superb asupra New York-ului. Riri are numeroase proprietăţi în L.A. şi în Barbados, statul ei natal, aşa că a hotărât să renunţe la apartamentul din New York. Pe internetul au apărut câteva fotografii din interiorul apartamentului de lux. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Rihanna şi-a luat conac de 22 de milioane de dolari în Barbados

Rihanna este una dintre cele mai în vogă cântăreţe, are concerte internaţionale de milioane de dolari şi o mulţime de fani în întraga lume. Când vine vorba de confort, artista nu se sfieşte să investească sume uraşe de bani. După ce a dat lovitura anul acesta în lumea muzicală cu mai multe hit-uri, Rihanna şi-a cumpărat o casă de 22 de milioane de dolari în Barbados.

Artista a spus că vrea să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Conacul este umitor atât pe exterior, cât şi în interior. În curtea vedetei există o piscină de lux numai bună pentru relaxare în zilele toride de vară, sau pentru petreceri organizate în aerul răcoros al serii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×