Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma din 26 februarie 2019

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/02/2019, 20:18
Live Stream Online pe Pro TV emisiunea Ferma din 26 februarie 2019 GALERIE FOTO
Editia Ferma din 26 februarie vine cu noi confruntari

Fanii emisiunii Ferma vor petrece o nouă seară alături de vedetele lor preferate și vor afla cine va fi noul fermier șef! Au loc uneltiri și comploturi, iar telespectatorii vor afla totul chiar în această seară. Emisiunea se vede Live pe Pro TV, în fiecare marți, miercuri și joi, începând cu ora 21:30.

Un duel spectaculos se anunță în acestă seară în arenă, de data acesta lupta pentru titlul de fermier șef. Lupta pentru a merge cât mai departe în acest show naște discuții aprinse între concurenti, încep să se acuze și se bănuiesc unul pe celălalt de furt, însă problema cea mai mare va fi dispariția cainelui primit cadou de la Mihaela Rădulescu.

Concurenții de la Ferma primesc în ediția din 26 februarie scrisoarea de la Carmen Negoiță

După ce a părăsit Ferma, scrisoarea lui Carmen Negoiță este cea mai așteptată de concurenți. Toți îi regretă deja plecarea lui Carmen fiind una dintre concurentele care nu s-a ferit deloc de munca spre deosebire de alții, dar și cea mai corectă în decizii, așa cum au descris-o toți colegii ei. Carmen Negoiță a fost eliminată de la Ferma 2019, în urma duelului cu Ioana Filimon. Fosta Miss România, ajutată și de înălțime, a reușit să-și păstreze locul în competiție și a trimis-o acasă pe fosta soție a omului de afaceri Ionuț Negoiță. Duelul a fost unul dur, cu multă forță, iar fetele au dat tot ce au putut pentru a rămâne în continuare în Fermă. Ambele au fost susținute de colegi, pe tot parcursul luptei, iar câștigătoarea a fost Ioana Filimon. Competiția s-a încheiat cu 2 la 0 pentru Miss România.

Marți seara, Silviu Țolu și Moroșanu visează cu ochii deschiși la titlul de fermier și amândoi sunt pregătiți pentru o luptă între ei doi la duel.

Ferma 26 februarie
Cainele daruit de Mihaela radulescu dispare de la Ferma

În ediția de marți seară, telespectatorii vor vedea cum decurg relațiile și între cei de la cabană. Deși cei șase sunt încă protejați de regulamentul concursului, fară eliminare și duel, se înteleg de minune, deși mai au momente în care izbucnesc, de plictiseală, probabil.

Îi vom revedea și pe Otniela și Vali Bărbulescu, între care se âese ușor, ușor o idilă. Trec la următorul pas al relației? Rămâne de văzut în această seară cât de departe sunt dispuși să meargă cu prietenia de la Ferma. Cei șase bandiți nu duc lipsă de idei și organizează un talk show, pe care fiecare dintre ei îl va modera. Va naște discuții în cabană și apariția Lunei? Rămâne de văzut în această seară, de la 21:30, într-o nouă ediție Ferma. Săptămâna trecută, Carmen

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×