Elena Cârstea ar accepta să participe la Ferma sau Asia Express! De ce a renunțat la muzică

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
24/02/2019, 12:13
Elena Cârstea ar accepta să participe la Ferma sau Asia Express! De ce a renunțat la muzică GALERIE FOTO
Elena Cârstea ar accepta să participe la Ferma sau Asia Express

Elena Cârstea ar accepta să participe la Ferma sau Asia Express. Vedeta a oferit un interviu în care a vorbit despre motivele pentru care a renunțat la muzică, despre viața în Statele Unite ale Americii, familie, prieteni și alte subiecte pe care fanii ei și-ar fi dorit să le afle.

Elena Cârstea a renunțat la muzică și a plecat în SUA în urmă cu 13 ani, s-a căsătorit cu Glenn Muttart și a devenit cetățean american în luna februarie a acestui an. Cântăreața spune că peste Ocean se muncește din greu, dar se trăiește mai bine decât în România. Este agent imobiliar cu licență pe statul Florida, unde este cald tot timpul anului. Vedeta a mărturisit că ar accepta să participe la Ferma sau Asia Express.

Elena Cârstea ar accepta să participe la Ferma sau Asia Express

Elena Cârstea a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la muzică. „Dacă românii voiau să mă audă, televiziunile din România mă chemau în emisiuni. Dar nu au făcut-o, aşa că nu cred că e vreo pierdere, iar eu nu sunt genul să insist. Nu contează dacă sunt sau nu în ţară, televiziunile puteau să îmi lanseze invitaţii”, a declarat vedeta într-un interviu pentru click.ro.

Elena Cârstea, alături de familie
Elena Cârstea, alături de familie

Întrebată dacă ar accepta să participe la Ferma sau Asia Express, Elena Cârstea a răspuns: „Da, ar fi interesant. Dar asta ar trebui să fie preocuparea producătorilor. Eu întotdeauna am făcut audienţă la TV.”

Cântăreața a mărturisit că nu a întâmpinat probleme în momentul în care s-a hotărât că vrea să obțină cetățenia americană. „Chiar nu am fost stresată, dar m-a ţinut două ore la interviul final. M-a întrebat de toate. Vorbesc cursiv engleză şi i-am convins că ştiu. În această toamnă se împlinesc 13 ani de când trăiesc în SUA”, a mai spus Elena Cârstea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×