Ce se întâmplă cu Elena Cârstea în SUA. Din păcate, a avut mare ghinion

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 12:38
Ce se întâmplă cu Elena Cârstea în SUA. Din păcate, a avut mare ghinion GALERIE FOTO
Norocul a ocolit-o pe Elena Cârstea în SUA!

Elena Cârstea a avut parte de un ghinion imens în SUA. Cântăreața a vândut două case la un preț destul de scăzut. Artista, care locuiește peste Ocean, a avut un ghinion imens cu vânzarea unor vile foarte scumpe. Vedeta și-a luat atestatul în anul 2016 și lucrează ca agent imobiliar.  Vedeta locuiește de mai bine de 16 ani în Statele Unite ale Americii, alături de soț și cele două fiice.

Din păcate, pare că viața îi tot oferă clipe grele. Anul trecut a trebuit să suporte o tragedie imensă care s-a abătut asupra familiei sale, pierzându-și sora, după o luptă cu cancerul. “Surioara mea cea mica si frumoasa si buna s-a stins azi dupa o crncena lupta cu cancerul. Multumiri tuturor doctorilor si asistentilor care au avut o deosebita grija de la spitalul Dr Carl Wolff din Sibiu. Doamnei Dr Patran sectia Oncologie, spitalul Judetean!”

Elena Cârstea, ghinion în SUA! Ce a pățit artista?

Elena Cârstea a reușită să ocupe un post dintr-o companie mare, cu clienți milionari. Șefii au apreciat-o, astfel că i-au dat pe mână vile extrem de scumpe, de peste un milion de euro. Cu toate că s-a srăduit mult să facă totul exemplar, artista a reușit să vândă doar două case sub 100000 de dolari.

Familia Elenei Cârstea
Familia Elenei Cârstea

Elena a fost retrogradată, așa că nu a mai primit pe mână case care nu depășesc 500.000 de dolari, pe care le poată vinde mult mai ușor. Cu toate acestea, cântăreața nu trebuie să-și facă griji pe plan financiar pentru că soțul ei, Glenn Muttart, este un om de afaceri foarte descurcăreț, așa că aduce tot confortul copiilor și Elenei.

Elena Cârstea, despre drama vieții sale: „Da, viaţa e afurisită

Viața nu a fost deloc blândă cu Elena Cârstea. Anul trecut, după o luptă grea cu cancerul, sora cântăreței s-a stins din viață. ”Am fost trista tot anul si multi ani de acum incolo voi fi, pentru ca durerea din suflet nu se sterge asa de usor. In rest, am muncit, am avut grija de casa si de familia mea. A fost un an fara mari schimbari, in general unul calm. Mi-e dor de Romania, de oameni, de aerul romanesc,  de prieteni si de colegi si mai ales de muzica. Sper sa pot ajunge anul viitor sa ne mai intalnim odata  sa ne sarbatorim cu drag!”, a povestit îndurerată Elena Cârstea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×