Elena Cârstea, transfigurată de durere! Drama care a marcat-o pentru totdeauna

Sandra Popescu   
în Reality show
01/11/2018, 23:31
Elena Cârstea, transfigurată de durere! Drama care a marcat-o pentru totdeauna GALERIE FOTO
Se pare că anul care a trecut a marcat-o definitive pe Elena Cârstea, care s-a schimbat enorm după drama trăită în 2017. Artista şi-a pierdut sora de numai 48 de ani, bolnavă de cancer. A recunoscut apoi că nimic nu va mai fi cum a fost şi că suferă enorm după această pierdere.
“Surioara mea cea mica si frumoasa si buna s-a stins azi dupa o crncena lupta cu cancerul. Multumiri tuturor doctorilor si asistentilor care au avut o deosebita grija de la spitalul Dr Carl Wolff din Sibiu. Doamnei Dr Patran sectia Oncologie, spitalul Judetean!”, spunea Elena, după ce sora ei s-a dus.
Timpul a trecut, dar iată că nu i-a vindecat şi rănile.

Elena Cârstea, transfigurată de durere

”Am fost trista tot anul si multi ani de acum incolo voi fi, pentru ca durerea din suflet nu se sterge asa de usor. In rest, am muncit, am avut grija de casa si de familia mea. A fost un an fara mari schimbari, in general unul calm. Mi-e dor de Romania, de oameni, de aerul romanesc,  de prieteni si de colegi si mai ales de muzica. Sper sa pot ajunge anul viitor sa ne mai intalnim odata  sa ne sarbatorim cu drag!”, a explicat Elena Cârstea, acum câteva săptămâni.
În plus, o altă suferinţă a Elenei Cârstea se trage din faptul că publicul din România nu o mai vrea. Producătorii şi organizatorii de concerte nu o mai cheamă la evenimente, iar asta o doare profund. Atât de tare a fost rănită din această cauză, încât a spus că nu va mai veni vreodată să concerteze aici.
„Da, viaţa e afurisită. Trăim viaţa exact aşa cum vine. Totul s-a schimbat în ultimii ani. Când am fost în România, nu m-a chemat nimeni. Nu o să mai fac muzică în România. Nu mă chemaţi, nu vin. Am muncit enorm şi nu pot să spun că mă plâng de ceva. În ţară mai ajung doar pentru mama, atât”, a spus Elena Cârstea.
Se pare că suferinţa şi-a pus amprenta şi pe chipul, dar şi pe trupul artistei. Elena Cârstea s-a îngrăşat, şi oricât şi-ar dori să marcheze suferinţa, zâmbetul ei nu reuşeşte să i-o şteargă din ochi.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×