Emisiunea iUmor, LIVE pe Antena 1, sâmbata, 23 martie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
23/03/2019, 18:30
Emisiunea iUmor, LIVE pe Antena 1, sâmbata, 23 martie GALERIE FOTO
Emisiunea iUmor incepe sambata, 23 martie, de la ora 20:00

Fanii emisiunii iUmor își pot revedea sâmbata, 23 martie, live pe Antena 1, concurenții preferați care aspiră pentru marele premiu pus la bătaie de emisiunea difuzată de Antena 1. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor avea serios de jurizat și se pare că actorul ăși cam pierde controlul.

Live Video iUmor pe Antena 1. Vezi Online emisiunea de sâmbătă, 23 martie

Actorul Mihai Bendeac a răbufnit, deoarece un fost concurent a revenit pe scena iUmor, însă numărul său nu l-a mulțumit deloc pe Bendeac. Mai mult, acesta a avut un mesaj foarte dur pentru concurenți!

„Expunere = sigla iUmor pe afiș, e adevărat? Încep să văd tot mai puțini stand-up-eri care să vină cu ceva creat pentru iUmor unde, de-a lungul timpului, foarte mulți au avut de câștigat! Sunt foarte mulți care au fost aici, au avut vizibilitate și au câștigat niște bani de pe urma acestei chestii!

Jurații pot acorda cartea verde

E sezonul 6, am văzut deja aici momente memorabile până acum, nu mai vreau să mai ciupească nimeni niște spectacole și sub această siglă să se ducă să facă niște porcării! Dacă vreți să mai urcați pe această scenă, mai faceți niște lucruri special pentru această emisiune!”, i-a spus dezamăgit Mihai Bendeac concurentului de pe scenă.

Emisiunea iUmor și-a schibat puțin regulamentul. Jurații care sunt nemulțumiți de un concurent, dar cred că acesta are potenția, pot folosi „carte verde”! Așa devine juratul respectiv un fel de antrenor pentru concurentul respectiv, pe care îl ajută să-și îmbunătățească numărul cu care se va rezenta mai apoi în fața juriului. De menționat faptul că respectivul jurat/antrenor nu va avea voie să voteze, să jurizeze numrul elevului antrenat de el.

Mihai Bendeac este primul care a folosit acest avantaj cu concurenta Loredana, fost model, venită tocmai din Barcelona pentru a face stand-up comedy în România. Loredana i-a cucerit pe ceilalți doi jurați, aa că a mers mai departe în competiția pe careo puteți urmări în fiecare sâmbătă, la Antena 1, de la ora 20:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×