Mihai Bendeac, pus la zid de o concurentă la iUmor: “Aveți un stil de a vorbi de a vorbi, de mă doare stomacul”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 20:58
Mihai Bendeac, pus la zid de o concurentă la iUmor: “Aveți un stil de a vorbi de a vorbi, de mă doare stomacul” GALERIE FOTO
Mihai Bendeac, pus la zid de o concurentă de la iUmor. Ce s-a întâmplat?

Concurenta care i-a cerut socoteală lui Mihai Bendeac se numește Lacrămioara Bolat și va alege pentru ediția de azi, 16 martie, un număr de roast la adresa juraților. Uimitor a fost faptul că nu s-a sfiit deloc să-l pună la zid pe actor. ”Ca să îmi fie mai ușor, am printat poze cu ei în momente în care erau foarte duri și m-am adresat lor. Am adus și ciocolățele pentru juriu, dar le dau după număr, ca să nu se interpreteze că e mită”, a povestit aceasta despre repetițiile pe care le-a făcut acasă.

Mihai Bendeac, pus la zid de o concurentă! Ce s-a întâmplat la iUmor?

Se pare că numărul și atitudinea Lăcrămioarei Blat din seara aceasta îi va aduce câteva critici din partea lui Bendeac. Aceasta se pare că nu s-a lăsat, așa că i-a cerut socotoeală acestuia la primul comentariu negativ. ”Aveți un stil de a vorbi, de mă doare stomacul…”, va afirma actorul, însă Lăcrămioara nu se va lăsa intimidată, ba chiar îi va cere socoteală acestuia: ”Ai vrut jurat la iUmor? Suportă-ne, dragă!”

Se pare că unii oameni din public o va luat ca pe o glumă, astfel că nu vor luat în serios și vor trece cu vederea firul de dispută. De asemenea, puțin contrariați vor fi și gazdele emisiunii, Dan Badea fiind și priceput în numărul pe care l-a ales aceasta.

Mihai Bendeac, pus la zid de o concurentă de la iUmor
Mihai Bendeac, pus la zid de o concurentă de la iUmor

Dan Badea, despre rolul de gazdă la iUmor

E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi! Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă. Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat”, a povestit amuzat Dan Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×