Prezentatorul iUmor a devenit tată: “Ma simt implinit!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 11:43
Prezentatorul iUmor a devenit tată: “Ma simt implinit!” GALERIE FOTO
Dan Badea, prezentatorul de la iUmor, a devenit tată

Dan Badea a devenit tată pentru prima oară. Prezentatorul de la iUmor este copleșit de fericire. Soția lui, Mădălina, se simte extraordinar, iar Arias Badea, micuțul pe care l-a adus pe lume este într-o stare de sănătate perfectă. Mămica a făcut primele declarații despre minunea ce abia a intrat în viața lor. ”De duminica trecută sunt tăticul lui Arias Dan. De o săptămână suntem acasă, suntem bine, Mădălina se simte extraordinar. E o perioadă minunată și încă ne adaptăm împreună. M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit, e o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte!”, a declarat emoționat Dan Badea despre fiul său.

Dan Badea, despre rolul de tătic: „E o perioadă minunată”

Prezentatorul de la iUmor, Dan Badea, a devenit tătic pentru prima oară în cursul săptămânii trecute. Acesta a declarat că se simte extraordinar și că este o perioadă foarte frumoasă atât pentru el cât și pentru soția sa. ”Deocamdată doarme mai bine decât ne așteptam, din ce ne povesteau alți părinți ne temeam că nu o să mai dormim deloc. Ne ajută și părinții, mama lui Dan e alături de noi”, a povestit Mădălina.

De asemenea, comediantul a dezvăluit de ce a ales acest nume pentru băiețel. ”Istoria numelui e cam așa – ne-am dorit un nume special, dar nu complicat. Multe luni nu am găsit nimic care să ne placă, iar într-o zi i-a venit Mădălinei ideea. L-am căutat pe net și am văzut că este un nume folosit mai mult în Hawaii și înseamnă , a explicat Dan Badea.

 Dan Badea și soția sa, Mădăina, au devenit părinți pentru prima oară
Dan Badea și soția sa, Mădăina, au devenit părinți pentru prima oară

Dan Badea, despre numele copilului său

Puțini știu că pe Dan Badea îl cheamă de fapt Badea Robert Cristian, dar în familie a crescut cu numele Dănuț, iar mai apoi pe scenă a păstrat numele de Dan. Acesta s-a decis ca pe fiul său să îl cheme într-adevăr așa. ”În buletin, eu sunt Badea Robert Cristian, dar în familie am devenit Dănuț, pentru că așa mi s-a spus la botez. Când eram mic, am avut față de Dănuț, bunică-miu așa mi-a zis și așa am și rămas… Când te uiți la o mogâldeață nu poți să îi zici . Dar în buletin nu cred că a mai încăput și Dănuț, pe vremea aia nu prea se puneau două nume, acum pui câte vrei, și șapte!”, a spus prezentatorul iUmor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×