Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Miercuri 13 martie

în Reality show
13/03/2019, 20:00
Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Miercuri 13 martie

O ediție incendiară a emisiunii Ferma este difuzată de postul de televiziune Pro TV, miercuri, 13 martie, de la ora 21:30. Ochii sunt ațintiți pe Remus Boroiu, care s-a accidentat grav în ediția precedentă. Fanii reality show-ului vor avea parte și de o premieră în acestă seară.

Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Miercuri 13 martie. O seară tensionată

Este ediția în care telespectatorii vor vedea ce se întâmplă în prima zi petrecută de toți concurenții împreună. Apar o serie de situații tensionate și, deși nimeni nu le poarta pică bandiților, fiecare vede în noii colegi o amenințare. Alianțele și strategiile sunt tot mai greu de făcut, întrucât încrederea reciprocă are de suferit.

Pe site-ul emisiunii sunt amănunte despre ce se va întâmpla, pe scurt, în ediția de miercuri, 13 martie: Remus ajunge din nou în spital, Brigitte joacă la două capete, iar Diana îi declară război Otiliei. La toate acestea se adaugă o probă de recompensă care îi va motiva să lupte până la ultima picătură de energie. Recompensele sunt pe măsură: murături, costițe la grătar și tort de ciocolată.

Remus Boroiu, din noi la spital.
Remus Boroiu, din noi la spital.

Emisiunea Ferma Live Video de la ora 21:30

Informația că Remus Boroiu va ajunge din nou la spital îi îngrijorează pe fanii săi. Concurentul s-a accidentat la genunchi și a fost transportat de urgență la spital, pentru investigații. Din fericire a reușit să își revină și rămâne de văzut cum evolua lucrurile după ediția Ferma din această seară.

Bogdan este recunoscut pentru pasiunea sa pentru sport și are și o afacere din care câștigă destul de bine. „Îmi place să fac sport și lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor și vând online articole sport și planuri de nutriție”, spune el. Pentru că a trăit ani buni la țară, la bunici, a învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale și să călărească. Visul său este să câștige premiul cel mare și toți banii să îi investească în ferma bunicilor săi. Vrea să se mute acolo și să devină un fermier fericit.

Show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan a început cu 18 concurenți duși într-o zonă izolată din munții României. Ei trebuie să lupte pentru a supraviețui provocărilor care apar la tot pasul și condițiilor extreme.

Emisiunea a fost marcată de conflictul dintre Claudia Pavel și Brigitte Sfăt. „Brigitte este motorul acestor certuri. Hai să nu luăm de bună ce spune femeia asta. Lucrurile cu Cazacu au fost clarificate. Eu nu am cunoscut-o pe această femeie înainte. Nu știam absolut nimic despre ea. În momentul în care am ajuns acasă am aflat și eu ce spunea despre mine. Ea acolo făcea pe fata bună. Spunea că am fost cu soțul ei decedat”, spunea Claudia Pavel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×